2821
2789
عنوان

دعوا کردیم

171 بازدید | 24 پست

سلام توروخدا الان فقط نیاز ب آروم شدن دارم کمکم کنین من ابله مرغون گرفتم خواهر شوهرم داشت می‌ومد طبقه پایین گه مادرشوهرم میشینه

زنگ زد گفت تو نیا پایینا گفتم نمیام باشه یکم بعد پدرشوهرم زنگ زد ب شوهرم گفت واسمون قهوه درست کن اینم گفت باشه درست کنم میدم زهرا میاره 

منم گفتم من نمی‌برم تلفن و قطع کرد برگشت گفت تو گوه میخوری نمیری پایین گفتم ب من گفتن نیا منم نمیرم اومد آشپزخونه میگه قیافش و نگا 

چقدر احمقه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مادرشوهرم اومد بالا قهوه رو ببره گفتم ابجی زنگ زد گفت نیا پایین ..‌منم گفتم نمیام برگشت پسرت بهم فش میده برگشته میگه حالا اون گفت گوه نخور تو نخوردی که ایم و گفت همسرم شیر شد برگشته میگه من گوه خوردم توروگرفتم این چندمین باره که میگه این و مادرشوهرم هم فتنه میندازه وسط

مادرشوهرم اومد بالا قهوه رو ببره گفتم ابجی زنگ زد گفت نیا پایین ..‌منم گفتم نمیام برگشت پسرت بهم فش ...

بخدا من جات بودم میبردم قهوه بالا هرکی گفت چرا اومدی میگم شوهرت گفت خودت باید ببری بالا برو بالا ابله بنداز تک تکسون تا حساب کار دستشون بیاد 

مادرشوهرم اومد بالا قهوه رو ببره گفتم ابجی زنگ زد گفت نیا پایین ..‌منم گفتم نمیام برگشت پسرت بهم فش ...

هیچ وقت پیش مادرشوهرباشوهرت دعوا نکن،گلایه شوهرتو به خونوادش نکن،آتو میدی دستشون

همیشه از خدا بترس،سعی کن امید بدی وناامیدنکنی،برا دل خودت زندگی کن وهرچی بلدی زور بزن که بعدا پشیمون نشی وتاسف نخوری ک چرا فلان کارو نکردم برا دلم

عزیزم شما بیخود مسائل شخصیتو جلو بقیه بروز میدی خب وقتی خودت میگی انتظار داری دیگران دخالت نکنن؟

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
چی میشد زبونت قط میشد میگفتی پسرم اشتباه میکنه میگه  دست شیطان و از پشت بسته

عزیزم الان ناراحتی،تو نی نی سایتم هر مدل ادمی پیدا میشه،نباید اینجا دنبال جواب ومشاوره زندگی بگردی

هرکی یه چیز میگه وناراحت تر میشی

یه لحظه ناراحت بوده یه چیزی گفته دیگه،ولش کن

خونواده شوهر هم همیشه همینن

ولشون کن

سعی کن خوشیاتو بهشون بگی نه ناخوشی ها❤️

همیشه از خدا بترس،سعی کن امید بدی وناامیدنکنی،برا دل خودت زندگی کن وهرچی بلدی زور بزن که بعدا پشیمون نشی وتاسف نخوری ک چرا فلان کارو نکردم برا دلم
بخدا من جات بودم میبردم قهوه بالا هرکی گفت چرا اومدی میگم شوهرت گفت خودت باید ببری بالا برو بالا ابل ...

اخه تازه داشت درست می‌کرد خدا لعنتش کنه ی هفتس مریضم یبار نگفته خوب شدی یا نه