2821
2789
عنوان

دعوا کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 24 پست
اخه تازه داشت درست می‌کرد خدا لعنتش کنه ی هفتس مریضم یبار نگفته خوب شدی یا نه  

بزو بالا بغلشون کن بگو دلم براتون تنگ شد یک هفته ندیدمتون 😁 اگر ابله نگرفتن همشون میگیرن 

عزیزم الان ناراحتی،تو نی نی سایتم هر مدل ادمی پیدا میشه،نباید اینجا دنبال جواب ومشاوره زندگی بگردی ...

میدونه اخه من ی هفتس مریضم یبار نگفته خوب شدی بهش گفتم میگه می‌بینم خوبی دیگه از سر درد داشتم میمردم میگم ی بار بگو چته تازگیا عوض شدی میگه زن گرفتم دیگه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بزو بالا بغلشون کن بگو دبم براتون تنگ شد یک هفته ندیرمتون 😁 اگر ابله نگرفتن همشون میگیرن 

خدا لعنتش کنه از خدا میخوام مادرشوهرم ب زمین گرم بخوره پسرش و شیر میکنه برگشت گفت حالا اون گفت گوه نخور تو نخوردی که بعدش شوهرم برگشت گفت گوه خوردم تورو گرفتم

خدا لعنتش کنه از خدا میخوام مادرشوهرم ب زمین گرم بخوره پسرش و شیر میکنه برگشت گفت حالا اون گفت گوه ن ...

بگفتی به مادرشوهرت همونجا قشنگ شما جا حل مشکل بیشتر میکنی مشکل فکر کردم شما مثل مادرم هستین انتظار نداشتم 

خدا لعنتش کنه از خدا میخوام مادرشوهرم ب زمین گرم بخوره پسرش و شیر میکنه برگشت گفت حالا اون گفت گوه ن ...

ناراحت نباش،به خوبیاش فکر کن❤️

مادر شوهرم بذار قاطی پرنده ها

مادرشوهر پر

ولش کن

همیشه از خدا بترس،سعی کن امید بدی وناامیدنکنی،برا دل خودت زندگی کن وهرچی بلدی زور بزن که بعدا پشیمون نشی وتاسف نخوری ک چرا فلان کارو نکردم برا دلم
ناراحت نباش،به خوبیاش فکر کن❤️ مادر شوهرم بذار قاطی پرنده ها مادرشوهر پر ولش کن

خوبی چی اخه یک ماهه من ی کلمه عزیزم از دهنش نشنیدم گفتنی هم میگه پرو میشی کدوم خوبی ی ماه پیش تولد آنچنانی گرفتم واسش اومد تولدم ۵۰۰ تومن پول داد همین انصافه

ناراحت نباش،به خوبیاش فکر کن❤️ مادر شوهرم بذار قاطی پرنده ها مادرشوهر پر ولش کن

من یه بار گلایه شوهرمو به مادرشوهر کردم،یعنی ازچشماش خوشحالی فوران میکرد

خیلی تجربه بدی داشتم

بعدم برگشت ب پسرش گفت،ما انتخابش نکردیم که،انتخاب خودته😤😤🥺🥺🥺🥺

همیشه از خدا بترس،سعی کن امید بدی وناامیدنکنی،برا دل خودت زندگی کن وهرچی بلدی زور بزن که بعدا پشیمون نشی وتاسف نخوری ک چرا فلان کارو نکردم برا دلم
خوبی چی اخه یک ماهه من ی کلمه عزیزم از دهنش نشنیدم گفتنی هم میگه پرو میشی کدوم خوبی ی ماه پیش تولد آ ...

اکثر مردا همینن دیگه

باید تو چند سال دستت اومده باشه ک اهل سوپرایز نیستن

یعنی بلد نیستن،کسی به وقتش یادشون نداده،الانم دیگه ذوق یاد گیری ندارن

سعی کن باهاش خوب باشی،ایشالا ک تاثیرشو میبینی گلم،🥰تو بهش خوبی کن،از خونواده ش بهش گلایه نکن اصصصلا

معلومه ناراحت میشه،آتو دادی دستش که اگه ازت ناراحت شد، پیششون ناراحتت کنه

پیش اونا زیاد نرو

چونم تو یه خونه این معلومه ک زیاد دچار کنتاکت میشین

تمرین کن اصلا پیششون حرف نزنی

اصلا حرف نزن

تا تمرین بشه برات که حرفای خصوصیتون رو بهش نگی

اکثر مردا همینن دیگه باید تو چند سال دستت اومده باشه ک اهل سوپرایز نیستن یعنی بلد نیستن،کسی به وقت ...

مرسی که با حوصله جوابم و دادی

میدونی چیه بقران خیلی عوض شده اول هم گفتم تو پیاما گفت زن گرفتم دیگه 

پیش هیچ کسی حرفها رو نمیزنم ولی خودش داره اذیتم میکنه نه پیش خودش خانوادش و میگم ن چیزی فقط گفتم من نمی‌برم برگشت فش داد بهم منم ادمم دیگه کلفت گیر نیاورده ‌که فقط وظیفم بچه نگه راشتن باشه

خوب هر کی ابله مرغون در آورده باشه مطمعنا صورتش خوب نمیشه که مسخره میکنه صورتم اینقدر ناراحتم ازش الان از ته دلم میگم خودش ی مریضی بگیره صد برابر صورتش بدتر از من بشه خدا سر خودش بیاره دلم و شکسته با این کاراش با دو تا بچه کوچیک هم نمیتونم کاری کنم جز اینکه فردا بشم همون زهرای قبل انگار ن انگار برگشته فش داده صورتم و مسخره کرده گفته گوه خوردم تورو گرفتم بخدا بعضی وقتا پشیمون میشم از دنیا اومدنم آرزوی مرگ میکنم

مرسی که با حوصله جوابم و دادی میدونی چیه بقران خیلی عوض شده اول هم گفتم تو پیاما گفت زن گرفتم دیگه& ...

خدا نکنه عزیزم

شوهرت کی باهات نرم میشه؟

آخرین بار کی باهات خوب بوده؟

تو آخرین بار کی باهاش خوب بودی؟

خوب نه این که گل وبلبل منظورم باشه،معمولی بگین وبشنوین وزندگی عادی داشته باشین؟