2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواستی خودتو نشون بدی،چایی بیار تا ببیندت،🤭😊😊

باید بیان خواستگاری عاخه ک من چایی ببرم 

کسی نیومد ک 😂

نمیدانم چه خواهد شد و راستش را بخواهی دیگر برایم اهمیتی ندارد؛ من برای تمام احتمالات زندگی خسته ام .
هیچی اون ندیدم منو ولی من 😭از صبح تاالان در ظاهر برای اون اتفاق خوشحالم ک تو خانواده ام افتاده ولی ...

داشته فرارش رو با نفر بعدی تنظیم می‌کرده اونوقت تو نشستی اینجا غصه ی اونو میخوری،😶😑😶😑😶😑

داشته فرارش رو با نفر بعدی تنظیم می‌کرده اونوقت تو نشستی اینجا غصه ی اونو میخوری،😶😑😶😑😶😑

اون بایکی دوتانیست آخه فقط بدونین اول ازش متنفربودم بعد باتلاشهایی ک کرد عاشقش شدم

اون بایکی دوتانیست آخه فقط بدونین اول ازش متنفربودم بعد باتلاشهایی ک کرد عاشقش شدم

خوب دختر خوب عقلت رو به کار ببر خدا دوستت داشته که باهاش ازدواج نکردی،والا باید هر شب اینجا تاپیک خیانت همسر میگذاشتی و میگفتی لعنت به روزی که بهش بله دادم،😶😶😶😶

خوب دختر خوب عقلت رو به کار ببر خدا دوستت داشته که باهاش ازدواج نکردی،والا باید هر شب اینجا تاپیک خی ...

ای خواهر من با عقلم تصمیم گرفتم امااااااادلم تنگش شده همین

ای خواهر من با عقلم تصمیم گرفتم امااااااادلم تنگش شده همین

عزیزم آدما زود وابسته میشن زود فراموش میکنن،زود یکی دیگه رو جایگزین میکنن،به خودت قول بده که بهترین بشی،تو لیاقتت بیشتر از این هست‌،روزی میرسه که حسرت این رو میخوری که چرا اجازه دادم بهش حتی فکر کنم،عمر ما همین ثانیه هاست که ما در غم گذشته،خوشی زمان حال رو از خودمون میگیریم،😔😊☺️