2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدایا یعنی تو قرن دوهزار هنوز ادمها به این چیزها اعتقاد دارن به جای رجوع به عقل،خدایا......

عزیزم شیاطین وجو دارن آدمای بدی هم که باهاشون ارتباط میگیرن وجود دارن. کاش واقعا الکی بود

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
گذر کردین؟؟درست شده؟؟؟فقط قرآن با صدای بلند پخش میکنیم

بله بعد چهار سال بخیر گذشت 

مادرم که هرچی دعانویس که بگی رو رفته بود تا باطل کنه

ولی اگه به اون دوران برمیگشتم بجای اینکه سمت دعانویسا برم واسه باطل کردنش به سمت خدا میرفتم و از خودش کمک میگرفتم 

اگه از خدا کمک بخوای تا مشکلتو حل کنه زودتر به نتیجه میرسی 

صدقه زیاد بدین، نذری پخش کنین، به یک نیازمند پول بدین تا براتون چله بگیره 

در کل از بقیه بخواین براتون دعا کنن بنظرم زودتر به نتیجه میرسی عزیزم  و اینکه خودتونم قرآن و نماز بخونین 

حتی همین نینی سایت من چندباری که تاپیک صلوات زدم حاجت روا شدم گلم 

در کل بنظرم ارتباطتتونو به خدا نزدیک کنین تا خودش مشکل رو حل کنه 

به خدا پناه ببرین بهتره تا به بنده ی خدا

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
صورتش سیاه شده. توی یه دنیای دیگه اس مهر همه از دلش رفته.انگار زبونش بسته شده باهاش حرف میزنی توی هپ ...

یا خدا دقیقا 

ب ما گفتن واسش طلسم جدایی و بی مهری گرفتن

کلا از پدرو مادرم دورش کردن

الان دو ساله مامانم صدای پسرشو نشنیده 😭😭😭😭😭😭😭

یا خدا دقیقا  ب ما گفتن واسش طلسم جدایی و بی مهری گرفتن کلا از پدرو مادرم دورش کردن الان دو ...

آره مامانم قبله اش بود الان اونا دعوا میکنن مامانم حالش بده میشه اصلا انگار نمیبینه

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
عاجزم😔😔😔😔

خدا این آدمای پست فطرت رو به سزاشون برسونه ماهم ازینجور آدما زیاد داریم یکی عمم که فرت و فرت برای من و داداشم دعا و طلسم میزنه یکی زن دوم بابام که پدرمون در آورده خسته شدیم آنقدر دعا و اینا پیدا کردیم 

توکل به خدا. صبر خدا زیاده صبر بنده ها کم😭😭😭

عزیزم قدرت خدا هزاربرابر بیشتر از این موکل  هاعه 

ی خانومی اینجا بودن که خیلی خوب میتونن بنظرم راهنماییتون کنن 

اطلاعاتشون در این موارد زیاد بود

ایدیشو پیدا کردم تگشون میکنم 

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود