2777
2789
اون شیادها از دست پلیسا فرار میکنن اون کثیفی ک زتدگی داداشمو خراب کرده توی شمال هس از بس زندگیای مر ...

اینا اگه شاکی خصوصی داشته باشن پلیس از خدا خواسته است با کمک مردم جمعشون کنه مخصوصا اینکه روابط جنسی هم دارن 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

نمیدونم. خودش میگه نه اما نگاه زنش میکنه میخواد بره پیشش یهو میزنه خودشو انگار یکی مانع میشه

آيا احتمال ميديد ١٪؜ فيلمش باشه؟ ببينيد اگر همسرش الكي پيشنهاد طلاق توافقي بده درست ميشه يهو؟ 

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش سید رفتیم عاجز موند گفت خیلی قویه

ما هم جادو داشتیم جایی برامون باطل نکردن به جز یه جا که گفت من انجام میدم ولی مسلمون نبود و من به شدت از ایشون حس بدی گرفتم و فقط اسمامونو دادیم برگشتیم تو خونه بدتر جنگ و جدال و دعوا شد ،فهمیدم اثرش بدتر شد

دیگ یه حافظ قرآن و آدم متدینی پیدا شد بهمون تعویذ داد و استفاده کردیم انگار منو شوهرم از اول عاشق هم شدیم

فقط خدا کنه باز با مرور تاثیرات جادو برنگرده

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !  
توی چشمای داداشم یه برق خاصی افتاده میگن از طلسم هس داداش شماهم همینجوریه آیا

صورتش سیاه شده. توی یه دنیای دیگه اس مهر همه از دلش رفته.انگار زبونش بسته شده باهاش حرف میزنی توی هپروته😭😭😭

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
نمیدونم .اسم واقعیشو ..میگن سید فک کنم احمد اباد اونجاها گفتن 

احمد آباد کجا میشه

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
ما هم جادو داشتیم جایی برامون باطل نکردن به جز یه جا که گفت من انجام میدم ولی مسلمون نبود و من به شد ...

همون حافظ قرآن شمارشو میدی به من زندگی تنها دخترم دعا گرفتن بعد یه ماه عقد به طلاق رسید