2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چهارقل زیاد بخونید

چهار قل و مخصوصا سوره ی ناس و فلق رو به آب بخونید بدید بهش بخوره

روضه ی امام حسین توی خونشون بگیرید

دعا تو آب بخونید بریزید چهار طرف خونشون.

صدقه بدید

انشالله برطرف میشه

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
اون شخص الکی نمینویسه نمیشه رفت پیشش خدمات جنسی میخوهد ما نمیتونیم😭😭😭😭

فقط موندم این ادم واقعا از بعد مرگش خبر نداره یا اگه داره

چجور به خودش قبولونده اون عدابای بعده مرگ رو😔

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

زنگ بزنید پلیس بیاد جمعش کنه اون شیاد رو این کارا چیه من که باور نمیکنم فقط فکر میکنم برادرتون عاشق ...

اون شیادها از دست پلیسا فرار میکنن

اون کثیفی ک زتدگی داداشمو خراب کرده توی شمال هس از بس زندگیای مردمو خراب کرده حکم اعدامش اومده .هرکی ببینه میتونی بکشه اونو ولی اونا فرار میکنن کسی نمیتونه بگیرتشون😢😢😢

شما چون ندیدین فک میکنین دروغه.هیچوقت نبینین 

زندگی ادمو روح و روان ادمو بهم میریزن

نمیدونم. خودش میگه نه اما نگاه زنش میکنه میخواد بره پیشش یهو میزنه خودشو انگار یکی مانع میشه

متاسفانه مام این دورانو داشتیم 

واقا خدا بهتون صبر بده و باعث و بانیشو نابود کنه 

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
اون شیادها از دست پلیسا فرار میکنن اون کثیفی ک زتدگی داداشمو خراب کرده توی شمال هس از بس زندگیای مر ...

اسمش چیه عزیزم

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
اونطوری طلسم کردن😭😭😭😭😭😭

فعلا نذر کن ۴۰ روز خانومش توخونه سوره بقره بخونه و مدام اسفند دود کنه و ۴ قل هر شب قبل خواب بخونه

انشالله فرجی میشه

حتنا ۴۰ روز بخونه یا صوتشو پخش کنه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

نمیدونم. خودش میگه نه اما نگاه زنش میکنه میخواد بره پیشش یهو میزنه خودشو انگار یکی مانع میشه

نه بابا،عاشق دختره شده،عذاب وجدان داره،کلاف زندگیشو گم کرده

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)