2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

باید حتما به خدا و قرآن توهین کنن. نجاست بریزه روی قرآن و خیلی کارای دیگه موکل داشتن الکی نیست . ازش ...

هیی زندگی داداشم ک از دست رفت 

ولی اگه زودتر میفهمیدم ک هرکاری واسش انجام میدادم😭😭😭😭😭😭😭😭

دلم خون شده .فقط منتظر معجزه ی خدام

یعنی ممکنه دروغ باشه ما اعتقاد نداریم اما طرف رفته توی هپروت

شما نداريد ولي بقيه دارن

منتهي اگر واقعا يهو تغيير شخصيت داده بهتره موازي با كاراي ديگه ايشون رو به روانپزشك هم نشون بديد

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
کسی که جادوش کرده به طرف خدمات جنسی داده عوضش جادو گرفته مشخصات طرف رو دادن میدونیم کیه 

اها اون مدل بدترین نوعه جادوست

با اون منی که از راه زنا به دست میاد طلسم میکنن که خیلی کثیف و بسیار سیاه و قدرتمنده حقیقتا نمیدونم چی بگم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

هیی زندگی داداشم ک از دست رفت  ولی اگه زودتر میفهمیدم ک هرکاری واسش انجام میدادم😭😭😭😭😭😭😭 ...

زندگی داداش منم داره از دست میره یکدفعه دیونه شده 😭😭😭😭

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
اونایی که میتونن باطل کنن ترس داره بری پیششون ازت چیزای دیگه میخوان

زنگ بزنید پلیس بیاد جمعش کنه اون شیاد رو این کارا چیه من که باور نمیکنم فقط فکر میکنم برادرتون عاشق یه دختر دیگه شده مثل خیلی از مردای دیگه که خیانت میکنن الان داغه عشق اون دختره باید برید پیش مشاور خانواده

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

بله پیش یه آدم متقی و متدین برید و مشکلتون و حل کنید 

تاکید میکنم آدم متدین 

نه رمال و دعانویس که از چاله به چاه میفتید

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !