2777
2789
سر کتاب گرفتن گناهه با اینکار اگه جادویی هم وجود داشته باشه شما بدترش کردین با دست خودتون اون موجو ...

چرا اطلاعات غلط میدی 😐 

اینا راه هایی برای اگاهی از طلسم و دعاعه 

میگه اون زمان انقد این چیزا زیاد بوده خدا دوتا فرشته میفرسته به مردم راه باطل کردنشون و یاد بدن ، کجاش گناهه چیزی نمیدونی مجبور نیسی راجبش حرف بزنی 

بعضیا میتونن سر کتاب باز کنن ولی انقد ماهر نیستن بتونن طلسم هایی که موکل دارن و باطل کنن باید بگردی یه ادم درست و خدا شناسش و پیدا کنی پس سر کتاب باز نکنی چیکار کنی بمونی تو تباهی ؟ یکم اطلاعاتت و بالا ببر نخورده به پستت واس همین راحت راجبش حرف میزنی

درخاست مطلقا ممنوع 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی اگه کسی براش قرآن بخونه سنگینیش میفته به طرف؟؟؟؟

ن فقط دیوونه ترش میکنین با قران خوندن 

بگردین دنبال یه سید ماهری که با ایات قران بتونه اون و از بین ببره من سراغ دارم ولی حضوری فقط جواب میده متاسفانه و گرنه کمکمت میکرد 

درخاست مطلقا ممنوع 
چرا اطلاعات غلط میدی 😐  اینا راه هایی برای اگاهی از طلسم و دعاعه  میگه اون زمان انقد ای ...

اگر دقت کرده باشید،به کرات شاهد تاپیک هایی با موضوع دعانویسی،طلسم و سحر و جادو بوده و هستیم.

لازمه حقیقت این امر و حکم اسلام‌درباره این مسائل رو بدونیم تا آگاهانه تر عمل کنیم.

📌سحر در لغت یعنی فریب بدون واقعیت و حقیقت.در اصطلاح یعنی یک عمل خارق العاده که اثرات روانی_تخیلی یا جنبه تردستی داره‌.گاهی هم با کمک گرفتن از شیاطین و اجنه،تاثیراتی روی زندگی انسان ها به جا میذارند‌.

سحر حقیقت داره،همونطور که قرآن بیان کرده:یعلمون الناس السحر...

یا جایی دیگر فرموده:فیتعلمون منهما ما یفرقون به بین المرء و زوجه...

و روایات کثیری که در حقیقت و واقعیت داشتن سحر. بیان شده.و به شدت از پیروی و دنبال کردن سحر و جادو و طلسم نهی شده.

طبق فتوای صریح تمام مراجع نیز رجوع به سحر،جادو و طلسم حرام است و گناه کبیره میباشد.

📌سرکتاب یا تفال به قرآن که به نیت پیش بینی آینده استفاده میشه هم اشتباهه.چون غیبگویی جز از زبان معصومین و اولیا الهی مذموم هست و علم هیچ مخلوقی بر  علم خدای یکتا پیشی نمیگیره و احاطه به علم خداوند نداره.

این درست نیست که قرآن رو باز کنیم و بگیم یه آیه شر هست و یه آیه خیر.پس اشتباهه که قرآن رو باز کنیم ببینیم آیا مریض من خوب میشه یا نه؟آیا من صاحب منزل میشوم یا نه؟

پیامبر فرمودند:تفالوا بالخیر تجدوه....

یا امام صادق فرمودند که به قرآن تفال نزن.

تنها استخارا به قرآن درسته  سفاش شده.

📌دعانویسی،اگر به معنای خواندن خداوند باشه اشکالی نداره و بسیار تاکید شده.

قرآن سفارش کرده:ادعونی استجب لکم...

ادعوا ربکم تضرعا و خفیه انه لا یحب المعتدین....

یا دستوراتی که از معصومین نسل به نسل به ما رسیده درباره خواندن خدا.و ادعیه فراوانی که قابل مشاهده است.

اما چیزی که امروزه رواج پیدا کرده،تنها افراد سودجویی هستند که بدون علم،از روی هوا و هوس و با نیت سودجویی دست به رمل و امثالهم میزنند.

🔵بنابراین سحر،جادو،طلسم و ف ال نهی شده و مورد مذمت پیشوایان ماست.دعانویسی اگر به معنای نوشتن دعاها و خواندن ادعیه باشه بسیار پسندیده و اگر به معنای اون چیزی که امروزه رواج یافته باشه،نکوهیده است.

🔵در سختی ها و گرفتاری ها به جای رجوع به رمال و دعانویس و...یه نگاهی به کتاب خدا بندازید.ادعیه وارد شده در مفاتیح رو بخونید و به اولیا الهی متوسل بشید.

هر مشکلی هم که پیش میاد تو زندگی به معنای این نیست که شما طلسم شدید.ریشه مشکلات رو در وجود خودتون پیدا کنید و منطقی پیش برید و عمل کنید.

🔵برای در امان بودن از شر شیاطین و افراد مغرضی که از سر حسادت دست به جادو و جنبل دیگران برمیدارند،از بزرگانی چون آیت الله بهجت و علامه مجلسی سفارشاتی شده.من جمله:خواندن چهار قل،آیت الکرسی،تلاوت زیاد قرآن،قرائت سوره حمد،همراه داشتن قرآن،بلند اذان گفتن،دائم الوضو بودن و....

انشاالله که خدا همه دوستان رو از شر شیاطین در امان نگه دارد.

💙Akıl unutur ama kalp unutmaz
چرا اطلاعات غلط میدی 😐  اینا راه هایی برای اگاهی از طلسم و دعاعه  میگه اون زمان انقد ای ...

اسلام فرموده که کارهای مهم را به روش‌های مختلف انجام بدهید تا بهترین نتیجه حاصل شود، تفکر و تعقل مورد تاکید اسلام بوده و هیچ گاه با آن مخالفت نکرده است، خداوند در قرآن کریم بارها تفکر و تعقل را مورد تاکید قرار داده‌اند و انسان را به اندیشیدن تشویق می‌کند.

وی در ادامه با بیان اینکه اسلام عقل را در کنار سه حجت شرعی کتاب، اجماع و سنت قرار داده است، گفت: عقل جزو منابع شرعی در دین است و باید از آن بهره برد، پس اولین چیزی که اسلام به آن دستور می‌دهد تفکر و تعقل است.

صغیرا با اشاره به افرادی که به سرکتاب روی می‌آورند، توضیح داد: باید در ابتدا فرد ببیند کاری که می‌خواهد آن را انجام بدهد در اسلام چگونه به آن پرداخته شده است و سپس در مورد انجام دادن آن تفکر و تعقل کند، اگر مجدد به نتیجه نرسید، اسلام فرد را به مشورت گرفتن از اهل خبره دعوت و توصیه می‌کند، مومنان کسانی هستند که با مشورت کارها را بین خودشان حل می‌کنند و انجام سرکتاب به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

یامبر گرامى اسلام، حضرت محمد بن عبداللَّه(صلى الله علیه و آله) فرمودند: «مَنْ تَکَهَّنَ اوْ تُکَهِّنَ لَهُ فَقَدْ بَرِءَ مِنْ دِینِ مُحَمَّدٍ»؛ (کسى که کهانت و پیش گویى کند و یا نزد پیش گو برود، از آیین اسلام برایت و بیزارى جسته است). [وسائل الشيعه، ج ۱۲،  باب ۲۶، ح ۲.]

۲. امام صادق(علیه السلام) به نقل از پیامبر اسلام(صلى الله علیه و آله) فرمودند: «مَنْ مَشى‏ الى‏ ساحِرٍ اوْ کاهِنٍ اوْ کَذّابٍ یُصَدِّقُهُ فیما یَقُولُ فَقَدْ کَفَرَ بِما انْزَلَ اللَّهُ مِنْ کِتابٍ»؛ (کسى که به سراغ جادوگر، یا پیش گو، یا آدم هاى دروغگویى که از آینده خبرمى‏ دهند، برود، و گفتار آنها را تصدیق کند، نسبت به قرآن مجید کفر ورزیده است!).[ وسائل الشيعه، ج ۱۲، ابواب ما يكتسب به، باب ۲۶، ح ۳.] 

طبق روایات مذکور، کسانى که براى یافتن گمشده خود به سراغ افرادى مى ‏روند که سر کتاب باز مى کنند، مرتکب گناه بزرگى مى‏ شوند! چرا که اگر این باب گشوده شود، مفاسد بسیارى بدنبال خواهد داشت. مثلًا پیش گو مى‏ گوید: «یکى از بستگانت مرتکب سرقت شده است» این شخص به تمام بستگانش بدبین شده، و هر یک از آنها را که مى‏ بیند تصوّر مى‏ کند او سارق است. و هنگامى که بر اثر سوء ظن اعتماد از میان مردم رخت بر بندد، زندگى اجتماعى بسیار مشکل خواهد شد

عزیزم شما اگه اطلاعاتی دارین در این مورد منو کمک کنید 

منم به دلیل مشکلاتی که دارم‌ به یه دعا نویس زنگ زدم گفت موکل میفرستم‌تو خونت هر چی باشه میگم حالا من میترسم که اینکارو بکنم میترسم که بعد اذیتم کنن یا از تو خونم نرن تو را خدا اگر در این مورد میدونی بگو بهم 🙏

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤
ن فقط دیوونه ترش میکنین با قران خوندن  بگردین دنبال یه سید ماهری که با ایات قران بتونه اون و ا ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😔😔😔😔😔😭😭😭😭

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
ما سرکتاب باز کردیم اینطور گفتن😔😔

عزیزم همین اتفاق دقیقا برای پسر دایی خودم افتاد موقع ازدواجش یه خانومی رفته بود دعا گرفته بود که وصلت بهم بخوره و پسرداییم بره و دختر اون خانوم را بگیره حالات و رفتار پسر داییم دقیقا عین داداش شما بود بعد کا رفتم پیش یه دعا نویس گفته بود که واسش دعا گرفتن باطل کرده بود و گفته بود همیشه این دعایی که دادم به بازوش باشه وگرنه حالش بد میسه الان چند سال از اون قضیه میگذره اون دعا همراهش هستش اگر نبنده همونطوری میشه  خدا نگذره از اینجور آدما 

عزیزم همین اتفاق دقیقا برای پسر دایی خودم افتاد موقع ازدواجش یه خانومی رفته بود دعا گرفته بود که وصل ...

به ما هرچی دعا دادن فایده نداشته میگن جادوش خیلی قویه از توان ما خارجه😭😭😭😭

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
به ما هرچی دعا دادن فایده نداشته میگن جادوش خیلی قویه از توان ما خارجه😭😭😭😭

آره داییم اینا هم چند جا رفتن تا همین دعانویسه را تو مشهد آدرس داده بودن بهشون دعایه همون اثر کرد  

فقط عزیزم خیلی مواظبش باشید خدایی نکرده بلایی سر خودش نیاره پسر داییم بعد که خوب شد یه چیزایی عجیبی میگفت که جنا ازش میخواستن انجام بده .رهاش نکنید حواستون باشه بهش زودتر برید جایی که بتونه باطل کنه اگر مطمعن هستین که سحر و جادویی در کاره که اینجور که شما تعریف کردین به احتمال خیلی زیاد هست 

خدا کمکش کنه انشاالله