2777
2789
خونه براش سنگینه و عزیز کسانی که مشکل دارن خودشون اصلا قبول ندارن جالب این جاست بعد که مشکلشون حل می ...

یعنی اگه کسی براش قرآن بخونه سنگینیش میفته به طرف؟؟؟؟

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
خونه براش سنگینه و عزیز کسانی که مشکل دارن خودشون اصلا قبول ندارن جالب این جاست بعد که مشکلشون حل می ...

ما به اون خونه ی تفریحی دسترسی نداریپ داداشم هر روز تا ۱۱ شب توی اون خونه اس بعد برمیگرده خونه اش دوباره ۵ صبح میره آرامش نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی اگه کسی براش قرآن بخونه سنگینیش میفته به طرف؟؟؟؟

چون جن های موکل با خواندن قرآن اکثرا کاملا از بین میرن و سوزونده میشن برا همین شخصی که داره قرآن میخونه یا برا طرف کاری انجام میده رو اذیت می کنن تا ادامه نده. برا همین گفتم هر روز قبل از خواندن قرآن سوره های ناس و فلق و...بخونن. همون دعانویس ها و روحانیون هم بخوان مشکل حل کنن. سنگینی شخص مریض، جذب خودشون میشه و اکثرا بلد نیستن سنگینی رو دفع کنن و این سنگینی به هر کسی که بهشون مراجعه کنه میرسه. برا همین میگن بهتره پیش دعانویسان نرید. 

ما به اون خونه ی تفریحی دسترسی نداریپ داداشم هر روز تا ۱۱ شب توی اون خونه اس بعد برمیگرده خونه اش دو ...

همین خونه ای که توش آرامش نداره مشکل داره. حتی ممکنه مشکل از زن داداشتون هم باشه یعنی کاری کرده باشم که وجود زن داداشتون به برادرتون حس بد و بی‌قراری بده. تو همین خونه آب سوره های که گفتم هر روز  بپاشند و خودشون هم هر روز تو نوشیدنی یا غذاشون بریزن و بخورند تا هم کمتر اذیت شن و کم کم بدنشون از ماورا پاکسازی شه

خب عزیز من بدتر میشه که  برای من که همه چیز خراب شد تا همه چیز از این بدتر نشده یه فکری بکنید ...

خسته شدم. شدم آدم بده این وسط داداشم داره از من بدش میاد همسرمم دیگه اجازه ی دخالت نمیده ۳ ماهه دارم التماسش میکنم و باهاش حرف میزنم😭😭😭😭😭