2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میشه بگید جادوی سیاه چیه و از کجا میفهمید جادو شده طرف؟

نمیدونم چیه ببین اینا یه خونه تفریحی گرفتن داداشم تنهایی شست تمیز کرد رفت وسایل خرید تکمیل کرد آمد اهواز کولر رو شبونه برد وصل کرد که زن و بچه رو میبره اذیت نشن. مادر منم باهاشون میره با خوشی میرن ولی بچه اش ۹ ماهه بود تا رسیدن بی قرار شد جیغ میکشید بیرون خونه میبردم آروم میشد خیلی ترسیده بود شب خوابیدن بیدارشدن بچه بازم بی قرار بود شب دوم داداشم دیونه میشه خودشو میزنه که فقط طلاق😔😔😔😔

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.

من یبار برای خانوادم دعای دهان بند گرفتم ک کمتر بهم غر بزنن 

ازز اون روز دیگه روز خوش تو زندگیم ندیدم

تورو خدا پی این چیزا نرید اگه تا حالا نرفتید

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

طلسم همراه نجاست درست شده زنا

نه باباهمه ایناچرنده یه عده ازخدابیخبرباهمین چرندیات مردم سرکیسه میکنن فقط که پول بزنن به جیب من زمانی که ازنامزدسابقم جداشده بودم مادرش همه جامیگفت براش دعاگرفتم تاابدازدواج نکنه مامانم گفت دستش دردنکنه اشکال نداره مااعتقادی به این مسخره بازیانداریم شش ماه بعدجدایی ازدواج کردم اونم خودم تاشش ماه خواستگارنمیپذیرفتم بیاد

شده ام بت پرست تووووووو: قسم به چشمان مست تووووووو

نه باباهمه ایناچرنده یه عده ازخدابیخبرباهمین چرندیات مردم سرکیسه میکنن فقط که پول بزنن به جیب من زما ...

خدا از زبونت بشنوه. میشه آدم شب با خوشی بخوابه صبح دیونه بشه؟؟

نمیدونم چیه ببین اینا یه خونه تفریحی گرفتن داداشم تنهایی شست تمیز کرد رفت وسایل خرید تکمیل کرد آمد ا ...

وای چ ترسناک ایشالا خدا خودش شر و بلا رو ازتون دور کنه توکلتون ب خدا باشه حتما چندجا هم ببرین دعا نویسی جایی

خدا از زبونت بشنوه. میشه آدم شب با خوشی بخوابه صبح دیونه بشه؟؟

میشه یک ساعته هم آدم زیروروبشه اخلاقش بایدریشه یابی کنین دلیل عوض شدن برادرتون چی بوده مشکل خانمش واخلاق خانمش بوده یابرادرتون بعضی وقتا آدم اینقدرتوخودش میریزه یهوومیبینی عین آتشفشان فوران میکنه  

شده ام بت پرست تووووووو: قسم به چشمان مست تووووووو

میشه یک ساعته هم آدم زیروروبشه اخلاقش بایدریشه یابی کنین دلیل عوض شدن برادرتون چی بوده مشکل خانمش وا ...

باور ندارم کلی بری خونه آماده کنی وسایل بخری یکدفعه دیونه بشی😔😔😔

ممنون میگم براش ختم قرآن بگیرن

عزیز پس این همون‌طور که حدس زدم برا داداشتون خوردنی داده و خونه هم پاشیدنی داره. برا همین بچه بی‌قراری کرده. بچه ی هنوز حرف نزده خیلی خوب سنگینی رو تشخیص میده. بچشون راستی کوچولوعه یا نه؟ از اونجایی که داداشتون چیزی خوردن بهتره همون هفت بار حمد و هفت بار آیه سی و پنج سوره نور و بقره رو آب بخونید و تا مدتی این آب بخوردشون بدین یا تو غذاشون بریزید و جلو حیاطشون هم آب پاشی کنن. این مشکل رو بارها دیدم ولی با این تفاوت که به جای خونه برا مغازه هاشون انجام داده بودن. و انجام بدن حتما آن شالله رفع میشه. اسم خانمه هم حتما اونجوری که گفتم هر روز بندازین تو اسپند تا از زندگیشون دور شه

توروخدا براش دعا کنید خودش قبول نداره وقتی باهاش حرف میزنیم فریاد میزنه خودشم میگا نمیدونم چمه فقط ا ...

خونه براش سنگینه و عزیز کسانی که مشکل دارن خودشون اصلا قبول ندارن جالب این جاست بعد که مشکلشون حل میشه بعداً خودشونو تعجب می کنن و قبول می کنن یه چیزی هست. من لایق که نیستم ولی چشم دعا می کنم براشون. می تونستم خودم براشون قرآن بخونم ولی سنگینی زیادی برام داره هم الآنم خودم شرایط مهمی دارم هم خانوادم اگه سنگینی روشون بیفته یه چی مهمی از دست میدن...بنابراین فقط میتونم دعا کنم براتون. ولی واقعا برادرتون اشتباه کردن چیزی از دست خانمه خوردن همین چیز اگه این مشکلاتشون تموم نشه باعث مشکلات گوارشی و معده در چند سال آینده میشه. از امروز من به یاد شما و دعاگوی خانوادتون هستم زیاد می نی سایت نمیام ولی لطفا بعداً هر اتفاقی افتاد در جریانم بذارید. به حق حضرت فاطمه حل بشه

عزیز پس این همون‌طور که حدس زدم برا داداشتون خوردنی داده و خونه هم پاشیدنی داره. برا همین بچه بی‌قرا ...

خانمه رو ما حدس میزنیم طبق مشخصات مطمئن نیستیم. بچه ۹ ماهه