2777
2789
ن فقط دیوونه ترش میکنین با قران خوندن  بگردین دنبال یه سید ماهری که با ایات قران بتونه اون و ا ...

عزیز اگه براش سوره های حفاظ خونده بشه یا آیه و سوره همراش باشه کمتر اذیت میشه. اذیت شدن فقط مدنیه که جن و موکل دارن سوزونده میشن چون با قرآن کامل نابود میشن ادمو گاهی اذیت می کنن ولی بعد از سوزونده شدن کامل خوب میشه. این سنگینی و مشکل رو حتی اگه یه آدم خوبی پیدا بشه و باطل کنه بازم من بنا به دلایل زیادی پیشنهاد میدم حتما با قرآن برا همیشه بهش پایان بدن و اثراتشو از بین ببرن. البته اگه اول خوردنی بهش بدن و آب سوره توش بریزن خیلی عالیه و اذیت هم نمیشن. اینا رو آزموده دارم میگم اونم نه یکی دو نفر...و مشکلاتشون هم خیلی داغون که نگفتنش فقط باعث ناراحتی و غم میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره داییم اینا هم چند جا رفتن تا همین دعانویسه را تو مشهد آدرس داده بودن بهشون دعایه همون اثر کرد &n ...

من ازش دورم طی یه سری دعوا هایی که پیش آمد و پای من کشیده شده وسط همسرم دیگه اجازه ی دخالت نمیده😔😔😔😔بخام دخالت کنم زندکی خودم وارد تنش میشه😭😭😭

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
چه بد . کاش منم میدونستم طلسم شدیم یا نه سرکتابی هم نمیشع اعتماد کرد گرون ..هعی

سرکتاب خیلی ارزونه سید باز کنه میگه هرچقدر خودت دوست داری بزهر لای قرآن

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
اسلام فرموده که کارهای مهم را به روش‌های مختلف انجام بدهید تا بهترین نتیجه حاصل شود، تفکر و تعقل مور ...

تو پرتی بابا حالا بیا تا صب به تو توضیح بده دمت گرم ریپ نزن 

درخاست مطلقا ممنوع 
تو پرتی بابا حالا بیا تا صب به تو توضیح بده دمت گرم ریپ نزن  

چیشد😂😂حرف قرانو زدم نتونستی چیزی بگی؟

جاهلی دیگه

حقته تو همون جاهلیت بمونی

هر چقدرم میخای ریپ بزن چرتو پرت بگو صفحرو باز نمیکنم

😂😂😂💙درضمن اونیکه اول ریپ زد و تو کار ملت دخالت کرد شما بودی🤣

💙Akıl unutur ama kalp unutmaz
عزیزم شما اگه اطلاعاتی دارین در این مورد منو کمک کنید  منم به دلیل مشکلاتی که دارم‌ به یه د ...

نه اون به درد نمیخوره الکیه 

اونی که کارش خوب باشه و راستگو باشه انقد سرش شلوغه که وقت نمیکنه بیاد پشته گوشی کار راه بندازه من چند تا شماره دارم صد بار زنگ بزن اگه پشت گوشی کار تو رو راه انداختن 

بدش هم موکل دار خطرناکه جنِ شیطانیه 

سمته یارو نرو دیگه

درخاست مطلقا ممنوع 
من ازش دورم طی یه سری دعوا هایی که پیش آمد و پای من کشیده شده وسط همسرم دیگه اجازه ی دخالت نمیده😔😔 ...

عذر میخواهم من قصد دخالت ندارم ولی پیشنهاد میدم شما زیاد وارد مسائل اونا نشین چون هم به گفته خودتون زندگیتون تو تنش میفته و در نهایت آدم بده داستان میشین و از طرفی سنگینی مشکلات اونا روتون میفته. حتی برا چیزی که از دستتون هم برنمی‌آید زیادی غصه نخورید. تا اونجا که از دستتون برمیاد انجام بدین بعدش دیگه همه چی به خدا بسپارین و دعا کنید

عزیز اگه براش سوره های حفاظ خونده بشه یا آیه و سوره همراش باشه کمتر اذیت میشه. اذیت شدن فقط مدنیه که ...

میدونم عزیزم ، بده باطل کردن سراغه قران برن قبلش ممکنه بدتر بشه حالش 

درخاست مطلقا ممنوع 
چه بد . کاش منم میدونستم طلسم شدیم یا نه سرکتابی هم نمیشع اعتماد کرد گرون ..هعی

سلام خدا قوت... اگه مسلمونید و بتونید شبها قرآن بخونید روحتون پاک میشه و تو خواب و گاهی بیداری راحت بهتون نشون داده میشه مشکل دارین یا نه. من خودم اگه بخوام بفهمم مشکل ماورا دارم یا نه دو سه شب پشت سر هم قبل از خواب، به طوریکه هر شب هفتاد سوره توحید می خونم و از خدا می‌خوام مشکلاتمو نشون بده یا راهی جلو پاک بذاره. بعد راحت حتی اونی که برام سحر انجام داده باشه و جایی که سحر رو گذاشته رو میبینم

چیشد😂😂حرف قرانو زدم نتونستی چیزی بگی؟ جاهلی دیگه حقته تو همون جاهلیت بمونی هر چقدرم میخای ریپ ب ...

من خودم کار اموز این کار بودم نادون استام بهترین دعانویس ایات قرانی بود تو اومدی بمن این چیزا رو یاد میدی ؟ در کتاب باز کردن بین سید ها اونم برای باطل کردن سحر و جادو هیچ اشکالی ندارع ، خیلی کودنی حقته این بلا سرت بیاد تا حال بقیه رو که سراغ این کارا میرن و درک کنی .

درخاست مطلقا ممنوع 
میدونم عزیزم ، بده باطل کردن سراغه قران برن قبلش ممکنه بدتر بشه حالش 

اره عزیز برا همین بهشون گفتم همسرشون حتما اون سوره ها رو بخونن و به خودشون بدن...و از شما هم سپاسگزارم که با توجه و مهربونید

سلام خدا قوت... اگه مسلمونید و بتونید شبها قرآن بخونید روحتون پاک میشه و تو خواب و گاهی بیداری راحت ...

خیلی موافقم با حرف های شما

اما متاسفانه خیلیا فقط راه نجاتو دعانویسو سرکتاب و... میدونن

💙Akıl unutur ama kalp unutmaz