2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا همین شرایطو دارم و خواهرشوهرام چقد ناراحتن و به فکرن مثل شما

خدا کمکت کنه خدا به زن داداش منم کمک کنه خیلی صبوره توی صورتش نگاه میکنه میگه گمشو از زندگیم بیرون این زن هیچی نمیگه😭😭😭😭

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.

عزیزم منم گاهی شوهرم مث دیونه ها میشه یهو یه آدم دیگ میشه اصلا ترسناک میشه ازش میترسم ولی یه بنده خدایی گفت ک برای باطل کردن جادو سه مرتبه چهارقل سه مرتبه ایت الکرسی و سه مرتبه سوره جن رو بخون هر سحری باشه باطل میشه برای منک خیلی اثر داره شمام امتحان کنید انشالله اثر کنه 

و به راهکار دیگم هس شغار و سرکه رو بجوشونید بریزید چهارگوشه خونشون و جلو ورودی خونه اینم باطل میکنه

شماهم جادوی سیاه کرده بودن؟؟؟

نظرکرده امام رضاست  هیچی ازش پنهون نیست و همینطور دوای مشکلش 

نه عزیزم واسه جدایی نامزد سابقم رفته بودیم گفت 11تا قفل و .. بهم زدند خاک کردند   طلسم باطل شد ولی من دیگه دلم نخواست اش و کاملا جدی بهم زدیم

راضی باش ب رضای خدا💙🥲 لازم به ذکر که کاربری دست دو نفره

من اعتقاد دارم به این قضیه ولی هیچوقت یه چیزیو نفهمیدم نقشه خدا چیه پس این وسط؟ یعنی هر کی بخواد م ...

خب میگن به آدم مومن تاثیر نداره ولی خب نمیدونم چطوره عاجز موندیم

کجا سرکتاب باز کرده.... ببین منم به یه چی مشکوکم.منم میخوام  فردا شماره دو نفر رو برات میفرستم ...

بلد نیستم درخواست بدم شما بده. پیش سید یکی همدان. یکی خود اهواز. به چی مشکوکی توروخدا بگو