2777
2789
کسی که جادوش کرده به طرف خدمات جنسی داده عوضش جادو گرفته مشخصات طرف رو دادن میدونیم کیه 

درمانش حرم بره حرم از امام رضا کمک میکنه

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

با تلفن کار رو راه نمیندازه ثواب داره بخدا

نمیدونم عزیز ما اهل سنت هستیم 

دورو بر خودتون هم اگه بگردید مطمئن آدم متدین کاربلد پیدا میکنید 

ولی حتما پیگیری کنید جادوی سیاه واقعا چیز بدیه من خودم خیلی اهل نماز و قرآنم ولی بازم جادو به شدت روم اثر گذاشته بود و حتی نزدیک بود خودکشی کنم 

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !  
اسی داداشت میخواد همسر خودشو طلاق بده با اون دختری که طلسمی کرده ازدواج کنه؟

فعلا میگه طلاق حالا توی ذهنش چی میگذره رو نمیدونم.بی دلیل میگه طلاق

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.

فقط مییدونم تو فیلم سجین ازش حرف زدن و واقعیته متاسفانه،دو طرف رو هم بدبخت میکنه

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

نمیدونم. خودش میگه نه اما نگاه زنش میکنه میخواد بره پیشش یهو میزنه خودشو انگار یکی مانع میشه

ببین ماعم یه فامیل داشتیم اینجوری بود با شوهرش دعوا میکرد ببین یعنی وضعش خیلی بدتر از داداش تو بود خانوادش درو قفل میکردن فرار نکنه با این که سنش بالای چهل بود یهویی اونم اینجوری شد مثلا میخاست بره دستشویی من یه بار دیدم از پنجره خودش تکی بود ولی انگار یکی بش میگفت برو بیرون دستشو میگرفت سمت در بعد میرفت بیرون نصف شب دیوونه میشد داد میزد نماز خونم بود بنده خدا بعد دیگه کتاب باز کردنو اینا فایده نداشت بردنش پیش روانپزشک اونجا بستریش کردن بعد یکی دوماه مرخص شد حالشم خوب شد این خیلی وضعش بد بود 

به حرف این کلاهبردای شیطون پرستم که کتاب باز میکنن چرتو پرت میگن اعتماد نکنید من نمیدونم جادوی سیاه هست یا نه چون خدم ندیدم ولی خب داداش تو ممکنه مشکلش این نباشه حتما پیش روانپزشک برید امیدوارم مشکلش حل شه

به تعادل و آرامش می‌رسی آن‌هنگام که نه نظرات دیگران و نه قضاوت‌ها و برداشت‌های آنان برایت اهمیتی ندارد و آگاهانه تصمیم می‌گیری و جسورانه اقدام می‌کنی:♡
نمیدونم عزیز ما اهل سنت هستیم  دورو بر خودتون هم اگه بگردید مطمئن آدم متدین کاربلد پیدا میکنید ...

خدایا . توروخدا بهش بگو ببین تلفنی انجام نمیده

کدوم شهری من یکی رو میشناسم باطل کنه فقط باید داداشت بیاد

اون نمیاد اون دیونه شده اصلا نمیشه باهاش حرف زد اعتقادم نداره😭😭😭😭. اونا اهوازن نمیشه زنش بیاد

اگه گیر بیارم درست میشه با پرواز میرم میارم اگه بتونم نجاتش بدم 

ی پرواز بگیر برو بدونه اینکه بفهمه لباسشو وردار دوباره ی پرواز تا شهر بجنورد ی تاکسی تا اسفراین دوباره ی آژانس تا روستای مهرآباد اونجا ب هرکس بگی گلدسته خانم میشناسه اول همچیو توضیح میده بعدم چاره اش هم میگه مامانم من داییام همه رو جواب داد

راضی باش ب رضای خدا💙🥲 لازم به ذکر که کاربری دست دو نفره