2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بلد نیستم درخواست بدم شما بده. پیش سید یکی همدان. یکی خود اهواز. به چی مشکوکی توروخدا بگو

ببین تو آدربایجان یکی هست که اگه خانومشم بره احتمالا کارش و راه میندازه. یکی هم تو سقز  کردستان هست اونم خیلی خوبه حتما خوب میکنه ولی خود داداشت باید بره

بچه ها اینجا کسی هست که بتونه خوابم رو تعبیر کنه؟

چند شب پیش خواب دیدم یه جادوگر یه جادویی رو توی بدنم گذاشت و جاش به شکل گل سیاه روی بدنم دراومد و گفت جادوی سیاه رو دادم بهت

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

ببین تو آدربایجان یکی هست که اگه خانومشم بره احتمالا کارش و راه میندازه. یکی هم تو سقز  کردستان ...

راه دوره آدم میترسه بره مرداهم که اعتقاد ندارن بهشون میگی مسخره ات میکنن😔😔😔

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.

من ۱۰ سال پیش ،جایی رفتم بهم گفت یه دعایی سنگین زدن که هیچ وقت زندگیت سر و سامان نگیره،بعدِ اون چند بار فا*ل گرفتم حرفای مشابه زدن به من،واقعا همینطورِ؛کلا زندگیِ خانوادگی ما بهم ریخته س،امروز اتفاقی یه کامنت خوندم تو یوتوب،که یه پیج معرفی کرد،برا باطل کردن هر چیزی،آیه های قرآنی داده بود،دعا نویس نیست طرف،ولی یه دستور عملی داده بود که مشخص میشد ما جادو یا طلسم داریم یا نه،انجام دادم و خدایی همه ی برگام پشمام ریخته بود،میخوای پیجشُ بدم هم اینستا هست هم یوتوب

بچه ها اینجا کسی هست که بتونه خوابم رو تعبیر کنه؟ چند شب پیش خواب دیدم یه جادوگر یه جادویی رو توی ب ...

وقتی داشت توی بدنم انتقال میداد جادو رو یکم درد داشتم بچه ها من یه بار اسم جادوی سیاه رو خیلی وقت پیش اونم از همین نی نی سایت شنیده بودم معنیش چیه؟

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️