2777
2789
عنوان

چجوری شهر دیگه بیارم تو کنکور؟

888 بازدید | 15 پست

21 سالمه میخام کنکور انسانی بدم فقط به این دلیل که از شهر و خانوادم دور باشم تو تاپیک های قبلمم هست که نمیزارن سر کار برم... میخام شهر دیگه بیارم هم کار برم هم درس بخونم غیرحضوری.... 

چجوری باید مثلا دانشگاه تهران رو بیارم؟ تبریزم.... 

چون تبریز منطقه یک هست باید تو انتخاب شهر ها منطقه یک ها و انتخاب کنم؟ مثل تهران و...؟ یا نه وقتی جواب کنکور میاد معلوم میشه که چه شهری آوردم یکی بهم توضیح بده؟؟؟؟ چقد احتمال داره شهر خودم رو در بیام؟! نمیخام اینجا بمونم 

کسی از شکستن دل سود نمیکنه 💔 خدایا شکرت اللهم صله علی محمد وال محمد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دغدغه هات مربوطه به بعد کنکور و موقع انتخاب رشته... یه سری رشته ها اولویت بومی میگیرن .. ولی تو هر چه قدر رتبت خوب بشه دستت باز تره..تو تمام شهرا بزن شهر خودت اخر بزن  

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

عزیزم بعد کنکور انتخاب رشته باید کنی با توجه به رتبت باید رشته و دانشگاه مدنظرتو انتخاب کنی 

یعنی وقتی جواب کنکور میاد معلوم میشه و باید از اونا انتخاب کنم؟ 

رتبه که اومد یه مهلت میدن انتخاب رشته کنی هر جا که میخوای بعد انتخاب رشته یه ماه حدودا بعدش به ترتیب ...

واسه اون انتخاب رشته دقیقا باید چیکار کرد باید دوباره آزمون خاصی داد من هیچی نمیدونم از این چیزا 

رتبه که اومد یه مهلت میدن انتخاب رشته کنی هر جا که میخوای بعد انتخاب رشته یه ماه حدودا بعدش به ترتیب ...

چند تا شهر رو میتونیم انتخاب کنیم؟ سه تا؟ 

این دغدغه هات مربوطه به بعد کنکور و موقع انتخاب رشته... یه سری رشته ها اولویت بومی میگیرن .. ولی تو ...

😂😂😂😂

یعنی وقتی جواب کنکور میاد معلوم میشه و باید از اونا انتخاب کنم؟ 

اره دیگه بعد کنکورت جوابا که اومد با توجه به رتبت انتخاب میکنی رشته مدنظرتو و شهر و دانشگاه تو 

اون موقع دیگه شهر خودتو نزن بعد زیاد بخون که دولتی بیاری بابت خوابگاه و اینا میگم

اره دیگه بعد کنکورت جوابا که اومد با توجه به رتبت انتخاب میکنی رشته مدنظرتو و شهر و دانشگاه تو  ...

تمام تلاشمو میکنم پیام نور هم بیارم قبولمه فقط برم از این شهر 🙌