2777
2789
عنوان

خواب خیلی عجیب من

75 بازدید | 6 پست

سلام خانوما

دیشب خواب دیدم دوتا قفس خیلی بزرگ یکی پر قناری سیاه یکی دیگه یه پرنده زگارنگ در ققسو باز کردم قناری های سیاه پخش شدن کف خونه کل قرشای خونه رو گرفتن بعد یهو همشون مردن

چرت و پرته ن ولی دهنمو درگیر کرده 

تو باعث اکلیلی شدن قلب منی 

من خواب دیدم رفتیم جایی حالت مهمونی طور بود بعد یه آشی آوردن با گوشت مار 😐 من نخوردم 

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   

نه راستش چرت وپرت نیس

اول دعای تعبیر نشدن خوابا ازنت پیداکن وبخون همون که چهارقلا میخونن وتف میکنن سمت چپ درست یادم نیس کاملشا پیداکن

دوم صدقه حتمااابده من همیشه از طریق آپ میدم به خیریه مهرآفرین .ستاره ۷۳۳ مربع رابگیری هم میشه من همیشه میدم به پنج شنبه های مهرورزی که مال خیرات امواته اینجوری امواتم دعامیکنن

سوم به خودت وخانوادت بگو ب خودشون چهارقل وآیت الکرسی بخونن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک خیری می خواهند بهت برسونن خودت قبول نمی کنی

واقعا 😐 

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور