2777
2789
عنوان

کمک خواهراکمک😭😭

366 بازدید | 20 پست

سلام عزیزانم ببخشید چندبار این تاپیک زدم

مدتی به گناه زشتی اعتیاد پیداکردم و ترک کردنش سخته(لطفا نپرسید))

دوساله میخوام ترک کنم و نمیتونم و دارم بشدت اذیت میشم😭

دوهفته پیش دیگ خیلی کلافه شده بودم و با خدا عهد کردم که تا اخر هفته جلو خودم میگیرم و اگر نتونستم نامزدم ازم بگیر و متاسفانه نشد جلو خودم بگیرم و گناه کردم و دقیقا سه روز بعدش به طرز عجیبی جدا شدم😭😭😭😭نامزدم گفت عاشقتم اما نمیشه ادامه بدیم و رفت(دوس‌پسرم نبود نامزدم بود)

الان اگر ترک هم کنم دیگ نمیاد چونک من باخدا عهد بسته بودم و سر عهدم همون هفته نموندم😭😭😭😭💔💔 بچها اگر ترک کنم یعنی برمیگرده؟😭😭یا دیگه باید همون موقع ترک میکردم؟😭😭

❌التماس میکنم گزارش نـــــزنید❌

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت دیر نیست بنظرم، ترک گناه که ضرر نداره، شاید بهترش پیش اومد، ولی از یکی کمک بگیر مشاوری چیزی از این تلفنیا یا حداقل تو گوگل تحقیق کن تا راحت تر بتونی

گر تو باشـی می‌توان صد سال بی‌جان زیستـن ،بـی‌تو گر صد جان بود یک لحظه نتـوان زیستن .
آخه نامزدت همینجوری رفت؟

بقران هیچ مشکلی نبود گفت عاشقتم اما حس میکنم نمیتونم ادامه بدم و نمیتونم و بهم زد رفت خواهرشوهرم ماتش برد بوده😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

گو…..چه ربطی داشت به شقیقه سلطان😂😂😂

این یه نیاز طبیعی در بدن هست که خود خدا گذاشته 

حالا شما شریکی نداری برای برطرف کردنش باید خودتو بکشی ؟؟؟

از لحاظ علمی هم خودکفایی به جان عزیزم نه گناهه نه مشکل ساز

اگر این نیاز رفع نشه دغدغه ذهنیت بسیار میشه و تصمی گیری غلط هم میکنی برای ازدواج

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
چله زیارت عاشورا به روش حق شناس معجزه میکنه حتما با شرایطش انجامش بده 

چشممم

مکه نیازتوبرطرف نمیکردنامزدت که این کارومیکردی؟

نگا من کوچیک بودم خیلی کوچیک مثلا کلاس اول متوجه این قضیه شدم و بصورت تفریحی انجام

تا الان ک حدود ۲۰ سالم نمیتونم ترکش کنم و با انجام دادنش فقط عذاب میکشم یعنی واسم عادت شده و نه یک نیاز😭😭💔