2777
2789
عنوان

شنیدم دخترا تو محل کارم میگفتن....

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 36 پست
نه قیافم معمولیه  منم همینم مغرورم زیاد با جنس مخالف خوش و بشم نمیکنم که اینا این برداشت کردن

وای دقیقا مثل من...تاپیک هامو بخونی متوجه میشی

اوج تنهایی یه انسان اونجاست که خودش به «خودش» پناه میبره🖤❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنای تو محیط کاری افتضاحن تامیتونن بد میگنو زیرآب میزنن بخاطره همینا ترجیح میدم خونه بمونم

من از خونه موندن خسته شدم 

ولی خب اهل حاشیه و غیبت نیستم عصبی میشم راجبم بگن دقیقا همینا که بهم حس تنفر دارن من هیچ حسی نسبت بهشون ندارم 

‌ هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ.... رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈️
ماگ چطوری شبیه صاحب کارتونه؟ نیازی نبود ایشون باهاتون بیان یه ماگ بود دیگه😐 دکور محل کارتون رو که ...

ماگ مد نظرمو پیدا نکردم دنبالم اومد 😐

عزيزم تو محل كار همينه 

تو روت خوبن روتو برگردوني پشتت حرف ميزنن ! باشگاه ورزشي ميرفتم همين بود چه برسه به محل كار ! از يه گوش بشنو از گوش ديگه بدن بيرون ، وگرنه دعوا و اوقات تلخي و سختيه 

بعد هم به روي خودت نيار استرس داري و ضعف هات رو مطرح نكن ، فكر نكن دوست هستن ، حواست باشه، با همكار سلام خدافظ همين ! نه وارد غيبت هاشون شو ، نه صميمي شو و نه هيچي 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
آها حالا فهمیدم  کاش اینکارو نمیکردی😑

خب چه اشکالی داره من لباسامامم یوقتایی با دخترخالم ست میکنم وقتی میبینم قشنگه از لباسش منم میخرم به منظور که اینکار نمیکنم

تاپیک های قدیمی منو بخون منم مثل توام چقدر ما شبیه همیم هردو درونگرا❤️منم تو محل کارم با صاحب کار و ...

دقیقا منم این دو روز خیلی اذیت شدم 

اونا کمتر بیشتربه فکره صبحونه و غذا وشکمن

اره اون كه هست🤣 ولي كلا اوناهم همينجوري هستن جوري كه من ميگفتم اين لغت خاله زنك بايد دايي مردك باشه ، كلا متاسفانه فكر كنم زن و مرد نداره رقيب ببيننت و احساس خطر كنن يا حسادت كنن همينه اوضاع

عزيزم تو محل كار همينه  تو روت خوبن روتو برگردوني پشتت حرف ميزنن ! باشگاه ورزشي ميرفتم همين بو ...

من باشگاهم میرفتم با کسی هم صحبت نمی‌شدم محیط باشگاه و آرایشگاه خیلی پشت هم میزنن اینجام در حد سلام علیکم یا یوقتا یسری سوال از دختره میپرسم راجب جنسا فقط همین 

خب چه اشکالی داره من لباسامامم یوقتایی با دخترخالم ست میکنم وقتی میبینم قشنگه از لباسش منم میخرم به ...

با احترام اينكار هم درست نيست ، ديدم بعضيا اومدن پشت سر گله كردن دوست و اشنامون عين اونچيزايي كه ما ميخريم ميخره و خوشمون نمياد  

من باشگاهم میرفتم با کسی هم صحبت نمی‌شدم محیط باشگاه و آرایشگاه خیلی پشت هم میزنن اینجام در حد سلام ...

اينكه استرس داري و اينا رو ميگم نگو بهشون

با احترام اينكار هم دوست نيست ، ديدم بعضيا اومدن پشت سر گله كردن دوست و اشنامون عين اونچيزايي كه ما ...

نه من و دخترخالم مشکلی نداریم یوقتا لباسامونم عوض بدل میکنیم طوری نیستیم که بگیم دلمون نمی‌خواد لباسامون شبیه هم باشه همش میگردیم ست باشیم یا از لباسای هم خوشمون بیاد از سرش می‌خریم