بانشی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 1658 عنوان وام ۳۰۰ ملیونی 288 بازدید | 10 پست از کجا از کدوم بانک بگیرم ؟؟ تا ۳۰۰ تومان لازم دارم کسی میتونه راهنماییم کنه؟؟ خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 1402/10/19 | 14:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاهخراسان عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4006 بانک رسالت ۶ماه ۳۰۰تومن میذاری ۶۰۰تومن وام میده خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه 💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
بانشی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 1658 اینجا کسی اگه بدونه هم نمیگه خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟
بانشی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 1658 بانک رسالت ۶ماه ۳۰۰تومن میذاری ۶۰۰تومن وام میده ۳۰۰۳۰۰ اگه داشتم که وام نمیگرفتم خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟
شاهخراسان عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4006 گلم دارم میگم باید ۳۰۰میلیون پول توحساب باشه حساب گردش داشته باشه بادوام بگیری ما گرفتیم دیگه خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه 💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
بانشی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 1658 وام باید پول بخوابه تو حساب کارکرد حساب وام میدن وام سریع میخام خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟
شاهخراسان عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4006 گلم دارم میگم باید ۳۰۰میلیون پول توحساب باشه حساب گردش داشته باشه بادوام بگیری ما گرفتیم دیگه رسالت اینجوریه بقیه بانکها بپرس اون بانکهاهم بایدحسابت ردش داشته باشه خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه 💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
بانشی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 1658 گلم دارم میگم باید ۳۰۰میلیون پول توحساب باشه حساب گردش داشته باشه بادوام بگیری ما گرفتیم دیگه خب همون ۳۰۰ ملیون اولشو ندارم که بزارم گردش داشته باشه خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟
orkideh70 عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 7949 وام سریع میخام اگه همین شکلی میدادن چه دردی داشتیمچند ماه پول میخوابه تو بانک تازه بعدش با دنگ ک فنگ ایا بدن ایا ندن