2777
2789
عنوان

وام ۳۰۰ ملیونی

288 بازدید | 10 پست

از کجا از کدوم بانک بگیرم ؟؟ تا ۳۰۰ تومان لازم دارم کسی میتونه راهنماییم کنه؟؟ 

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 

بانک رسالت ۶ماه ۳۰۰تومن میذاری 

۶۰۰تومن وام میده 

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بانک رسالت ۶ماه ۳۰۰تومن میذاری  ۶۰۰تومن وام میده

۳۰۰۳۰۰ اگه داشتم که وام نمیگرفتم 

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 

گلم دارم میگم باید ۳۰۰میلیون پول توحساب باشه حساب گردش داشته باشه بادوام بگیری 

ما گرفتیم دیگه

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
وام باید پول بخوابه تو حساب کارکرد حساب وام میدن

وام سریع میخام 

گلم دارم میگم باید ۳۰۰میلیون پول توحساب باشه حساب گردش داشته باشه بادوام بگیری  ما گرفتیم دیگه

رسالت اینجوریه 

بقیه بانک‌ها بپرس 

اون بانکهاهم بایدحسابت ردش داشته باشه

گلم دارم میگم باید ۳۰۰میلیون پول توحساب باشه حساب گردش داشته باشه بادوام بگیری  ما گرفتیم دیگه

خب همون ۳۰۰ ملیون اولشو ندارم که بزارم گردش داشته باشه