2777
2789

فک کنم باید تو صفحه مختصات یه زاویه ۱۲۰ رسم کنی بعد تجزیه ش کنی و در آخر ضلع مقابل به وتر رو محاسبه کنی

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم باید تو صفحه مختصات یه زاویه ۱۲۰ رسم کنی بعد تجزیه ش کنی و در آخر ضلع مقابل به وتر رو محاسبه ...

سلام عزیزم خوبی؟

کاربر قدیمی هستم میشناسمت

شما چاق شدی؟

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
Sin 180 +sin 60  بعد سینوس شصت رو فقط حساب میکنی و قرینش میکنی

نه اشتباه نوشتی نمیشه sin180 + sin60

میشه

Sin(180+60)=-Sin(60)

یک عدد مشهدی هستم!مجازات آدم خیانتکار این نیست که کسی به او اعتماد نمیکند، بلکه اینست که خودش دیگر نمی‌تواند به کسی اعتماد کند!

نه اشتباه نوشتی نمیشه sin180 + sin60 میشه Sin(180+60)=-Sin(60)

نه اشتباه ننوشتم 😂 یجور دیگه ی صحبت شمارو گفتم 

دوباره بخونید کامنتمو

جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو می شود به مرور......

نه اشتباه ننوشتم 😂 یجور دیگه ی صحبت شمارو گفتم  دوباره بخونید کامنتمو

اره توی توضیح درست گفتید ولی نوشتنش اشتباه بود

یک عدد مشهدی هستم!مجازات آدم خیانتکار این نیست که کسی به او اعتماد نمیکند، بلکه اینست که خودش دیگر نمی‌تواند به کسی اعتماد کند!

سلام عزیزم خوبی؟ کاربر قدیمی هستم میشناسمت شما چاق شدی؟

سلام ممنون💕 

بللله

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

از این راهم میشه ولی یکم طولانی تره

Sin(240)=Sin(360-120)=Sin(-120)=-Sin(120)=-Sin(90+30)=-Cos(30)==-√3/2

😁