maaaaammm مدیر استارتر عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 1317 عنوان بخاریم🤦🏻♀️🤦🏻♀️💔 360 بازدید | 10 پست بچه ها بخاریم سفیده بعد شوهرم چیزی میزاره روش گرم شه روی بخاریم زرد شده بدجوری هرکار میکنم نمیره کمی با سیم ظرفشور کشیدم روش رنگش رفت چیکار کنم زردیش بره ☹️ هرچی ام ب شوهرم میگم چیزی نزار رو بخاری میزاره باز😩 1402/10/19 | 03:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maaaaammm مدیر استارتر عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 1317 ببینید چ داغون شده شاید باورتون نشه ولی دوماهه گرفتمش و ب این روز انداختش😑😭
hat_چاکلت عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 8992 شاید باورت نشه از منم ک مشکیه همش لکه لکه سفید گرفته😩باهیچیم پاک نمیشه انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشتهاش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤
maaaaammm مدیر استارتر عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 1317 شاید باورت نشه از منم ک مشکیه همش لکه لکه سفید گرفته😩 باهیچیم پاک نمیشه وایییی هروقت نگاش میکنم اعصابم خراب میشه الان دیدمش باز سردرد گرفتم😩😩😩
maaaaammm مدیر استارتر عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 1317 این دیگه درست نمیشه توستر هم همین جوریه سفیدش 😕😕😕😕هعییییییی
hat_چاکلت عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 8992 وایییی هروقت نگاش میکنم اعصابم خراب میشه الان دیدمش باز سردرد گرفتم😩😩😩 منم💔حالا تو وایتکس بزن ببین میره انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشتهاش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤
maaaaammm مدیر استارتر عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 1317 منم💔 حالا تو وایتکس بزن ببین میره باش میزنم فردا 🥺 وقتی میبینم بخاریمو دوس دارم شوهرمو بکشم😑 اخه ادم انقد بی خیالللللللل ی ماهه عروسی کردیم مثلا سری رید توش😩😂
hat_چاکلت عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 8992 باش میزنم فردا 🥺 وقتی میبینم بخاریمو دوس دارم شوهرمو بکشم😑 اخه ادم انقد بی خیالللللللل ی ماهه عروس ... خخخخ نشدم فدای سرتون اول خاموشش کن ک سرد شه بعدیکم وایتکس بزن یه گوشش ببین چی میشه اگه خوب شد به همش بزن و بعد خوب وایتکسارو پاک کن و روشن کنیه وقت با بخاری داغ و روشن وایتکس نزنیا انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشتهاش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤