2777
2789

تو یه سنی آدم نسبت به خیلی چیزا ذوق و شوق داره مثلا ذوق پوشیدن لباسی که تازه خریدین ذوق رفتن به مهمونی ذوق راه رفتن توی هوای برفی ذوق رفتن به مسافرت ذوق فیلم و سریال مورد علاقه ذوق رفتن به دیدن یه دوست حتی ذوق آشنا شدن با شریک زندگی

تا چه سنی نسبت به این موارد ذوق داشتید و از چه زمانی دیگه هیچ حسی بهشون ندارین؟

اصلا با دیدن و شنیدن چه چیزی ذوق می کنین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴۳ ساله

ذوق دیدن طلوع

ذوق سفر

ذوق دیدن مامانم اینا حتی بعد از یه روز دوری 

ذوق با دیدن نوزاد

ذوق دیدن اسفند و بهار

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

هیچی 

خیلی وقته هیچی برام جذاب و جالب نیست

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

به سن ۱۸سالگیم 

به اینکه چند ساله براش تلاش کردم و قرارع ۱۸سالگیمهمه تلاشام جواب بده

البته شرایط زندگیم اون موقع سخت تر میشه ولی چون بذاره تو آرزوهام زندگی کنم خیالی نیست تحمل میکنم

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)
ب همه چی ذوق دارم اما من با داداشم و بابام زندگی می کنم اونا ذوقمو کور میکنن اما من تو دلم یا وقتایی ...

عزیزم اخلاقشونو می شناسی که مثل خودشون باهاشون رفتار کن این که تنها باشی و حتی کسی رو نداشته باشی که بهش محبت کنی یا ازش محبت ببینی خیلی سخته شاید حضور بیشتر توی جمع هم سن و سال ها برای روحیت بهتر باشه تا جمع خشک خانواده

۴۳ ساله ذوق دیدن طلوع ذوق سفر ذوق دیدن مامانم اینا حتی بعد از یه روز دوری  ذوق با دیدن نوزا ...

یکی رو می شناسم هم سن شما نسبت به همین موارد خیلی ذوق داشت مخصوصا یه روز صبح موقع طلوع آفتاب چشماش می درخشید و منو از خواب بیدار کرد تا اون صحنه رو ببینم من از طلوع که نه ولی از ذوق و شوق اون شخص سرحال شدم اصلا😂

رفتن به مهمونی، عروسی 

منتظرم کارت دعوت بیاد درخونه😍😍😍😍😍

عید نوروز😍😍😍😍😍

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️