2777
2789
عنوان

حالم بده کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 20 پست
ببین خودت روش حساس شدی اینجوری فکر میکنی وگرنه انقددد ک میگی بد نیست همه ک بی نقص نیستن

همه تو دانشگاه خیلی خوشگلن  خیلی زیاد خوشگلن، من میدونم دخترا چیزی نگن پسرا میشینن مسخرم میکنن، کاش میشد یهو اعتماد بهنفس زیادی بگیرم...

همه تو دانشگاه خیلی خوشگلن  خیلی زیاد خوشگلن، من میدونم دخترا چیزی نگن پسرا میشینن مسخرم میکنن، ...

حرف پسرا ک اصلا برات مهم نباشه مثلا خودشون خیلی بی نقصن ک تورو مسخره کنن؟ 

باور کن توهم خیلی خوشکلی 

ولی همین ی چیز کوچولو اعتماد بنفستو داره ازت میگیره

اون دخترای خوشکلم حتما ی نقصی دارن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حرف پسرا ک اصلا برات مهم نباشه مثلا خودشون خیلی بی نقصن ک تورو مسخره کنن؟  باور کن توهم خیلی خ ...

اهمیتی ندارن واسما فقط انگار وقتی میدونی یک مسخرت میکنه حس بدی داره طبیعت ادمیزاد همینه کلا، حتی اگه طرفو نشناسی، ادما ظاهربین شدن، وقتی ظاهر بقیه خوشگله اهمیتی به باطنش نمیدن

اهمیتی ندارن واسما فقط انگار وقتی میدونی یک مسخرت میکنه حس بدی داره طبیعت ادمیزاد همینه کلا، حتی اگه ...

میدونم درکت میکنم 

اصلا اهمیتی ب این حس نده هرچقد بیشتر بهش فکر کنی اعتماد بنفستو بیشتر از دست میدی

ب این فک کن تو در کنار این کلی زیبایی داری

چشمات

ابروهات

عیب نداره فدای سرت  منم اسکولیوز دارم از نوع شدیدش دکتر گفت دیگه درست نمیشه مگه با عمل که احتم ...

کلا هرکی یه مشکلی داره، ایشالا خوب میشی عزیزم ❤

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
کلا هرکی یه مشکلی داره، ایشالا خوب میشی عزیزم ❤

ممنونم عزیزم

تو خیلی با ارزشی دختر ❤ در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه میگویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم