2789
عنوان

حالم بده کمک

160 بازدید | 20 پست

از نیمرخم وحشتناک متنفرم فک بالام جلوعه و باعث فرم خیلی بدی میشه مثل این حیوونای زشت تو کارتونا که دندونای بالاشون جلوعه...پول درست کردنشم ندارم و جرات نمیکنم اصلا برم بیرون خجالت میکشم از نیمرخم

هعی، حالم از قدم داشت به هم میخورد اومدم نی نی سایت دیدم هرکی یه دردی داره

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هعی، حالم از قدم داشت به هم میخورد اومدم نی نی سایت دیدم هرکی یه دردی داره

چندی مگه منم خیلی ریزم اصلا انگار نیستم هرجا میرم  

تو خیلی با ارزشی دختر ❤ در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه میگویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم

مگه قدت چنده

135

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
چندی مگه منم خیلی ریزم اصلا انگار نیستم هرجا میرم    

135

هرجور باشی خوشکلی ب خودت توهین نکن ک وقتی خودت درمورد خودت اینجوری صحبت میکنی  این اجازه رو ب ...

پیش بقیه که اینجور نمیگم، ولی واقعا جلو بودن فکم فرم وحشتناکی داره شاید تو اینترنت دیده باشی چطوره اصلا خیلی زشت و داغونه

پیش بقیه که اینجور نمیگم، ولی واقعا جلو بودن فکم فرم وحشتناکی داره شاید تو اینترنت دیده باشی چطوره ا ...

حالا فک کن تو بعدا پول گیرت میاد فک تو عمل میکنی من تا ابد باید همرو از پایین ببینم

حالا فک کن تو بعدا پول گیرت میاد فک تو عمل میکنی من تا ابد باید همرو از پایین ببینم

شنقدم از استروئید واسه قد استفاده میکنن، برو دکتر شاید جواب گرفتی، روش خوبی نیست خیلی واسه همین میگم زیرنظر دکتر باش

پیش بقیه که اینجور نمیگم، ولی واقعا جلو بودن فکم فرم وحشتناکی داره شاید تو اینترنت دیده باشی چطوره ا ...

ببین خودت روش حساس شدی اینجوری فکر میکنی

وگرنه انقددد ک میگی بد نیست

همه ک بی نقص نیستن

شنقدم از استروئید واسه قد استفاده میکنن، برو دکتر شاید جواب گرفتی، روش خوبی نیست خیلی واسه همین میگم ...

پیش 100 تا دکتر رفتم هیچ راهی نیس برام

135

عیب نداره فدای سرت

منم اسکولیوز دارم از نوع شدیدش دکتر گفت دیگه درست نمیشه مگه با عمل که احتمال قطع نخاع هست هرچند کم و دیگه کمرمو نمیتونم خم کنم اگه عمل کنم

و ایگنورش کردم

یه وقتایی بهم میگن برج پیزا   اخه اونم کجه

تو خیلی با ارزشی دختر ❤ در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه میگویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم