2777
2789
جدی  میشه بپرسم چرا  ی پشتبانس

دلیلشو بگم اینجا میریزن رو سرم حوصله ندارم بحث کنم

عقیده خودمو دارم خیلیا قبولش ندارن

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلیلشو بگم اینجا میریزن رو سرم حوصله ندارم بحث کنم عقیده خودمو دارم خیلیا قبولش ندارن

کامنتات رو خوندم

حتما حق طلاق و هضانت فرزند و تنصیف اموال و اجازه ی خروج از کشور رو بگیر❤️

پس برو تو فرودگاه بشین کشتی بیاد شمش طلا رو هیچ خر نری قبول نخواهد کرد دیگه همه زخم خوردن 

۵۰۰تا سکه رو پس چطور قبول می کنن 

شمش که ارزون تر دربیاد به نظرم 

من از تعداد سکه بالا خوشم نمیاد  

یکی باشه ولی باارزش

با همه جور آدمی بگرد ولی شبیه نشون نشو 
خودت میدونی و پدرت.. بهرحال طبق قانون  مهریه باید ی چیزی باشه ک مالیت داشته و قابل ملکیت باشه&n ...

پدرم سپرده دست خودم

خیلی گیجم

میترسم کم بزنم

ولی دوس دارم کم بزنم

بین عقل و احساس موندم خانوادش هم مخالفن

سال تولد خیلی زیاده تعادل رو حفظ کن

اگ رقم بالا میخای ۵۰۰ تا

ولی طی این چند وقت هر کی رو از آشناها دیدم ۳۱۴ تا بودن

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
😳گمشوها😂😂😂اینجا ارزش خودتو تعیین کن دس بالا بگو 

دلم میخواد دست بالا بگم 

ولی خانوادش مخالفن

ی ماه دوس پسرم بوده الان اومده جلو

بنظرت چی بگم به خانوادش

مهریه یک اصل شرعی در عقد نکاح هست و هیچ ربطی ب خرید و فروش نداره..اینجور ک شما میگی بقیه برده هستند ...

خب من حس خوب نمیگیرم  

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

سال تولد خیلی زیاده تعادل رو حفظ کن اگ رقم بالا میخای ۵۰۰ تا ولی طی این چند وقت هر کی رو از آشناها ...

من الان بهشون گفتم سال تولدم یهو بگم پونصد تا حس نمیکنی دارم هی از ارزشم کم میکنم؟