2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد قشنگ ولی من دوس ندارم از کسی مهریه بگیرم ایشالا هیچوقت تو فکرمم نیاد

من طرف داماد باشم، میگم از کجا معلوم شما بعد عقد نخوای سکه ها رو بگیری؟ اصلا چ لزومی داره ب اندازه سال تولد مهر بندازن؟ 

پس بهتر نیست یک مهریه عاقلانه بزارین؟ 

اگر داماد زمین یا خونه داره همونو مهریه بگیرین بهتره حالا هر چقدر ارزش مادی داشته باشه 

اول ازدواج کمتر کسی راضی میشه خونه یا زمین به نام زنش بزنه البته درست هم هست چون هنوز شناخت واعتماد کامل ایجاد نشده

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊
شما دیگه خیلی احساسی تصمیم گرفتی 

اون زندگی ک از اول دنبال پول مال طرف باشی رو از اول شروع نکنی بهتره من انقد رو انتخابم مطمئن بودم ک خدایی نکرده اگر روزی هم قرار ب تموم شدن این زندگی باشه نیازی ب هیچ پولی از این آقا نباشم ولی نسبت ب شناختی ک دارم اگر همچین شرایطی باشه ایشون هم ی خونه برام میگیره هم ی ماشین هر ماه هم ی هزینه ای 

من ازدواج کنم مهریه قرار نمیدم.. حس بدی میگیرم انگار برام قیمت گذاری کردن

مهریه یک اصل شرعی در عقد نکاح هست و هیچ ربطی ب خرید و فروش نداره..اینجور ک شما میگی بقیه برده هستند ک مهریه گرفتند 

من طرف داماد باشم، میگم از کجا معلوم شما بعد عقد نخوای سکه ها رو بگیری؟ اصلا چ لزومی داره ب اندازه س ...

اگه داماد خوب باشه که هیچ دختری خودشو بدبخت نمیکنه بخاطر مهریه مهر طلاق بزنه تو شناسنامه 

اگه هم آنقدر شک دارین اون دختر رو نگیرین 

با همه جور آدمی بگرد ولی شبیه نشون نشو 
اگه داماد خوب باشه که هیچ دختری خودشو بدبخت نمیکنه بخاطر مهریه مهر طلاق بزنه تو شناسنامه  اگه ...

عزیزم حرف غیر منطقی ک دختر داره میزنه 

یعنی تاحالا موارد ازدواج صوری برای گرفتن مهریه نشنیدی؟ که مصداق کلاهبرداری هست