دیروز رفتم خونشون شام خوردیم بعد رفتم ظرفارو بشورم وقتی برگشتم دیدم نامزدم یواشکی رفته تو گوشیم خیلی ناراحت شدم گفتم گوشیم بهم بده چند بار گفتم هولم داد بعدش خیلی کتکم زد اخرش ک تو گوشیم نگا کرد دید چیزی نبوده گفت خب تقصیر خودته میخواستی هی گوشیو بگیری منم قهر کردم فرداش امدم خونمون مامانم زنگش زده میگه چه رفتاری با دختر من کردی اونم گفته من اگه از اینجور دخترایی میخواستم تو خیابون پر بوده دختر تو منو زده چقدر دروغ میگه 😔 بنظرتون طلاق بگیرم؟؟؟؟ آخه به قیافش اصلا نمیخوره اینقدر کثافت و بد اخلاق و شکاک باشه همه فکر میکنن خیلی مرد خوبو مهربونیه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
صد درصد جدا شو. این تازه اولشه ک این مدلیه بعد ازدواج بدترم میشه
نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
کتک زد یا داری اغراق میکنی؟. کتک بی دلیل ؟ حتی با دلیلم حق نداشت شکاک دست بزن بی احترامی&nbs ...
دروغگو هم ۶ست یادم رفت بگم
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید