2777
2789
عنوان

نامزد شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 32 پست
متاسفانه هیچیش نرمال نیست و خیلی بد عصبی میشه

خب پس زنگ هشداره برات برو مشاوره همه چیو براش تعریف کن اون کمکت میکنه

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کتک زد یا داری اغراق میکنی؟. کتک بی دلیل ؟ حتی با دلیلم حق نداشت  شکاک دست بزن بی احترامی&nbs ...

دستمو پیج داد چند بار زد تو گوشم انداختم زمین زد تو سرم دستمو زخم کرد بدون دلیل بدون اینکه من کاری کرده باشم یا خطایی چیزی تو گوشیم دیده باشه 

😐 اصلا گیریم متولد بهترین ماه با بهترین خصوصیاته!! وقتی به صورت علنی مشکل روانی داره که نباید از رو ...

چشم چشم

میدونم مشکل خیلی جدیه

ولی من مودم‌های کلا منظوری ندارم همینطوری عادت دارم بپرسم

دستمو پیج داد چند بار زد تو گوشم انداختم زمین زد تو سرم دستمو زخم کرد بدون دلیل بدون اینکه من کاری ک ...

من بودم خودمو نجات میدادم میخوای شما یه مشاور هم برو فقط میدونم کسی که تو نامزدي اینجوری بعد ازدواج زندانیت میکنه جوونیت نذار الکی 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
36 سالشه منم 21 سالمه

چه خبره ۱۵سال اختلاف سنی 

یعنی چی که کتک زده،این رفتارش طبیعی نیستا

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

بهتره جدا شی این فردا تو خونه میزننت هیچ از شکاکیت هم نمیتونی زندگی کنی متاسفانه درس بشو هم نیستن تورو پیر میکنن جداشو

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
متاسفانه هیچیش نرمال نیست و خیلی بد عصبی میشه

ببین اینجور آدما زندگی باهاشون زهر ماره

منم ی شوهر خواهر دارم همینه ابجیم بدبخت شد  الان هم برده اونو خارج ودست ما ب هیچ جا بند نیست 

الهی بمیره شوهر خواهرم 

آدم شکاک هیچ وقت درست بشو نیست چون دست حودشون نیست

کاربر آقا، نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می‌کنیم ولی او سالهاست خدایی میکند💛 داستان تو هنوز تموم نشده! تو خواهی خندیددر جایی که قبلا گریه کرده بودی.             بخاطر نت شبانه بیدار میمونی بعد میایی استوری میزاری :'فکرش نمیزاره بخوابم'  مخابرات بزنه تو کمرت دروغگو 😒 هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😢   تو واقعاً فکر کردی قلبمو شکستی؟ قلب من گلس داره بیچاره🤪 از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی :گفتش دو روز امریکا درس میدم .؛ یه روزم انگلیس درس میدم ،چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂        قطعا همه ایرانیا وقتی شامپو میزنن شیر آب رو نمیبندن و یه جاییشون رو میذارن زیر دوش که آب هدر نره😂😂طرف همیشه با دخترا حرف میزنه بعد میگه:من اجتماعی ام..😑تو جغرافیایی بدبخت😐همه جا شعبه داریبستن
کاش به همین راحتی بود آخه عقدیم حرف مردم پیرم میکنه 

چه حرفیه😡😡😡😠😠😠😠

زندگی با همچین مردی پیرت میکنه حرف مردمم باد هواس تو خیلی جونی از دست میری با یه مرد ۳۶ ساله

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)