دیروز رفتم خونشون شام خوردیم بعد رفتم ظرفارو بشورم وقتی برگشتم دیدم نامزدم یواشکی رفته تو گوشیم خیلی ناراحت شدم گفتم گوشیم بهم بده چند بار گفتم هولم داد بعدش خیلی کتکم زد اخرش ک تو گوشیم نگا کرد دید چیزی نبوده گفت خب تقصیر خودته میخواستی هی گوشیو بگیری منم قهر کردم فرداش امدم خونمون مامانم زنگش زده میگه چه رفتاری با دختر من کردی اونم گفته من اگه از اینجور دخترایی میخواستم تو خیابون پر بوده دختر تو منو زده چقدر دروغ میگه 😔 بنظرتون طلاق بگیرم؟؟؟؟ آخه به قیافش اصلا نمیخوره اینقدر کثافت و بد اخلاق و شکاک باشه همه فکر میکنن خیلی مرد خوبو مهربونیه
دستمو پیج داد چند بار زد تو گوشم انداختم زمین زد تو سرم دستمو زخم کرد بدون دلیل بدون اینکه من کاری ک ...
من بودم خودمو نجات میدادم میخوای شما یه مشاور هم برو فقط میدونم کسی که تو نامزدي اینجوری بعد ازدواج زندانیت میکنه جوونیت نذار الکی
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بهتره جدا شی این فردا تو خونه میزننت هیچ از شکاکیت هم نمیتونی زندگی کنی متاسفانه درس بشو هم نیستن تورو پیر میکنن جداشو
به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب میشه؛ حکایت محبت کردن به یهسری از آدمای زندگیمونه :) این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
آدم شکاک هیچ وقت درست بشو نیست چون دست حودشون نیست
کاربر آقا، نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او سالهاست خدایی میکند💛 داستان تو هنوز تموم نشده! تو خواهی خندیددر جایی که قبلا گریه کرده بودی. بخاطر نت شبانه بیدار میمونی بعد میایی استوری میزاری :'فکرش نمیزاره بخوابم' مخابرات بزنه تو کمرت دروغگو 😒 هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😢 تو واقعاً فکر کردی قلبمو شکستی؟ قلب من گلس داره بیچاره🤪 از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی :گفتش دو روز امریکا درس میدم .؛ یه روزم انگلیس درس میدم ،چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂 قطعا همه ایرانیا وقتی شامپو میزنن شیر آب رو نمیبندن و یه جاییشون رو میذارن زیر دوش که آب هدر نره😂😂طرف همیشه با دخترا حرف میزنه بعد میگه:من اجتماعی ام..😑تو جغرافیایی بدبخت😐همه جا شعبه داریبستن
کاش به همین راحتی بود آخه عقدیم حرف مردم پیرم میکنه
چه حرفیه😡😡😡😠😠😠😠
زندگی با همچین مردی پیرت میکنه حرف مردمم باد هواس تو خیلی جونی از دست میری با یه مرد ۳۶ ساله
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)