2777
2789

بیا با هم تنها باشیم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو عروس به این خوبی داری تنها نمیمونی😁

😂🤣🤣🤣🤣 نخیرم

هرچی باشه بازم عروسه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بدجنس نباش😂

نوه‌مو ازم گرفت هیییی

منم.الان یه هفتس قهرم مث سگ میمونه اصلا پیش قدم نمیشه عوضی 

چه جالب شرایط مثل منه..نحس شده اخلاقش جدیدا..

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
برن گمشن..

واقعا برن گوشت بیزارم کرده از زندگی متاهلی..مثل بچه های دوساله رفتار می‌کنه..خسته شدم..کم آوردم..دوتا بچه کوچیک دارم دیگه تحمل رفتارهای نحس این رو ندارم..الان چندین روزه که باهم غذا نمیخوریم،کنار هم نمیخوابیم..حرف نمیزنیم.. ببخشید طولانی شد کاش تو واقعیت کسی کنار بود که باهاش حرف میزدم،اینقدر پر شدم که با تلنگری می‌ریزه بیرون

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
واقعا برن گوشت بیزارم کرده از زندگی متاهلی..مثل بچه های دوساله رفتار می‌کنه..خسته شدم..کم آوردم..دوت ...

عزیزم دقیقا مث منی بخدا با همین شرایط..خدا خودش بهمون کمک کنه..

خدایا شکرت💓🙏
عزیزم دقیقا مث منی بخدا با همین شرایط..خدا خودش بهمون کمک کنه..

واقعا نمیدونی چقدر سر نمازام ازش می‌خوام آرامش برگرده به زندگیم..یه عقلی تزریق کنه به این مرد..بااین اخلاق گندش داره پیرم میکنه

واقعا نمیدونی چقدر سر نمازام ازش می‌خوام آرامش برگرده به زندگیم..یه عقلی تزریق کنه به این مرد..بااین ...

مشکلتون سر چیه؟من ک از بی فکریش و بی احساسیش خسته شدم

خدایا شکرت💓🙏