مشکلتون سر چیه؟من ک از بی فکریش و بی احساسیش خسته شدم
مشکلمون سر اینه که یه فکر احمقانه بیفته به سرش تاانجامش نده وخسارت شدید نخوره دست بردار نیست،ماشین نازنینمونو فروخت که سرمایه گذاری کنه الان نزدیک۵۰میلیون خسارت خورده ،باز داره تلاش میکنه دوباره هم مدل ماشین خودمون بگیره نمیتونه پول کم داره..بهش میگم حالا یه مدل پایینتر فقط بخر تا قیمتا تغییر نکرده لج میکنه میگه نه..بی احساس شده تمام ذهنش فقط برای محبت به رابطه ختم میشه..درحالیکه از نظر من محبت بااین فرق داره
بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
هوووف متنفرم از این مردای بی فکر خدا بهمون صبر بده خواهر .انشالله مشکل شماهم حل شه
ممنون همچنین عزیزم ببخشید بازم..یکی دیگه از مشکلات بزرگ ما نبود تکیه گاه،من تو واقعیت بین اطرافیانم فقط زورکی لبخند میزنم که چقدر همه چه آرومه ما چقدر خوشبختیم،چون لب از لب باز کنم یک کلاغ چهل کلاغ میشه به ماه نرسیده حکم طلاقمو صادر میکنن
بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...