opi_op مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 38 عنوان کمک:( 229 بازدید | 10 پست اصلا نمیدونم چی بگم دفعه اول ک پریود شدم هیچ گذشت... یه ماه نشدم خیلییی خوشحال بودم الان دوباره پریود شدم سه روزه ولی خوننننن بند نمیاد انگار کله گاو بریدن تو شکمم خداروشکر درد و... ندارمولی خستههه شدم نه نیتونم غذا بخورم نه درس بخونم نه کار دیگه ایی بکنم دراز کشیدم رو سقف نگاه میکنم:/کمکی راهی چیزی :( 1402/10/18 | 17:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلخسته68 عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 6166 چندسالته تازه پریود شدی؟ قرص مفنامیک میگن کم میکنه خونریزی ولی خب اگه ماههای اولته عادیه این بی نطمی ها و کم و زیاد شدنها
opi_op مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 38 چندسالته تازه پریود شدی؟ قرص مفنامیک میگن کم میکنه خونریزی ولی خب اگه ماههای اولته عادیه این بی نطمی ... اره تازه پریود شدم ابجیام همه دو روز سه روزن میشدن من الان دارم دیوونههه میشم برا ۷ روز ۳۰ تا پد استفاده میکنم:///
kmkmk_ عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 32049 چون بار اولته اینجور شده نگران نباش برو خدا را شکر کن درد نداری من مرگ رو به چشم میبینم .........زیر سنگ آسیاب روزگار افتاده ایم ....... خوشه رزین عمر ما چه ارزان آرد شد!! ......
opi_op مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 38 چون بار اولته اینجور شده نگران نباش برو خدا را شکر کن درد نداری من مرگ رو به چشم میبینم کلا تو خانوادمون پدری مادر هردو ارث انگار پریود کوتاه و بدون درد من الان درد ندارم ولی انثد خونریزی دارک ک نمیتونم درس بخونمممم
opi_op مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 38 حالا من هم درد دارم هم خونریزی مرگو ب چشمم میبینم الهی بگردم😂🥲