2777
2789
عنوان

بلاخره لک هام درمان شد

4894 بازدید | 38 پست

من حدود ۱۲ سال قبل صورتم شروع کرد به لک زدن 

توی این چند سال خیلی کارا کردم خیلی دنبال درمانش بودم و نتیجه نگرفتم 

لک پیشونیم طوری بود که هر چقدر کرم میزدم بازم مشخص بود ،شده بود بزرگترین دغدغه زندگیم 

ولی بالاخره درمان شد الان یه کوچولو دیگه مونده که اونم به امید خدا رفع میشه 

قصدم از این تاپیک اینه که خواهشا خواهشا پولتون رو دور نریزید پیش این دکترا و کلینیک های پوست نرید شاید در طول درمان لک کمی کم رنگ بشه ولی کامل از بین نمیره و فورا برمیگرده اونم با کلی عوارض مثل نازکی پوست که خیلی اذیت شدم بخاطرش 

من درمانم رو از ۲۶ فروردین ۱۴۰۲ شروع کردم البته همه مواردی که دکترم گفت رو نتونستم انجام بدم 

شاید باورتون نشه وقتی قبلا تاپیک هایی که در مورد لک بود رو میخوندم و میدیدم خانها چقدر مثل من دنبال درمان هستن  و نتیجه نمیگیرن خیلی غصه میخوردم 

الان که نتیجه گرفتم اومدم تا شما هارو خوشحال کنم که میشه درمان کرد فقط کمی حوصله میخواد 

تنها کاری که کردم این بود که توی شهرمون یه دکتر طب سنتی خوب نه هردکتری که معذرت میخام علف فروشی  باز کرده برای فقط جیب خودش

کسی که تشخیصش عالی بود و برای پاکسازی بدنم دارو داد و به مرور متوجه شدم لک هام داره از بین میره 

اینهمه نوشتی که تبلیغ دکترتو بکنی

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان