2777
2789
عنوان

دعوا جلو بچم

1243 بازدید | 27 پست

سلام خیلی عذاب وجدان دارم بابت دعواهایی که جلو بچم با شوهرم کردیم بچم بین ۲تا ۳سال هست یه بار بین دعوا انقدر ترسیده بود چشاش قرمز شده بود رنگشم گچ و لباش میلرزید خییییییلی پشیمونم خودمو میخورم فکرمیکنم بخاطر همینا حرف کامل نمیزنه فقط اب بده و بابا و جیش وکوکو و چندین کلمتت دیگه اینارو میگه خیلی ظلم شد بهش خدایا منو ببخش لطفا تجربه دارید بزارید خیلی وقته دیگه دعوا نمیکنیم و باهمسرم همش میخندیدم بچم میاد وسطمون میخنده دوست داره همش منوهمسرم کنارهم باشیم اون بخنده 

عزیزمممم  

از این به بعد خیلی حواستون بهش باشه سعی کنید فراموش کنه اون روزو که تاثیر نزاره روش 

پیش مشاور ببرش

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخی عزیزم.. سنش کمه باید بهش حس آرامش و تکیه گاه بدی.. اگر با همسرت دعوا داری توی خلوت وبدون بحث حل کن.. اون صفل معصوم گناه داره.. گاهی شوهرم به شوخی میاد گردنمو میگیره پسرم جیغ که نکن مامانمو نزن بعدش میخندیم میاد بغلم میکنه.. بچه بخدا خیلی میفهمن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

بچه ها به هیچ عنوان یادشون نمیره 

من خودم تجربه کردم 

چند سال پیش دخترم کوچیک بود پیش دبستانی بود شایدم کوچیکتر با شوهرم دعوامون شد بلند شد برای اولین بار منو زد جلو دخترم 

الان دخترم ۱۲ سالشه هنوزم گاهی اوقات یهویی میگه مامان واقعا بابا تو رو اون موقع زد یا بازی بود میخواستید منو بترسونید یعنی توی ذهنش خیلی بد حک شده

بچه ها به هیچ عنوان یادشون نمیره  من خودم تجربه کردم  چند سال پیش دخترم کوچیک بود پسش دب ...

چقدر بده که پشیمونی سودی نداره خیلی ناراحتم بادم میاد گاهی این قضیه بچه از ترس میرفت همش سمت باباش با گریه شدید

عزیزم نگران نباش برای همه پیش میاد اینم اتفاقیه که افتاده،منم تجربه کردم الان دخترم ۶سالشه اصلا نگران نباش فقط از این به بعد مراقب باش،پسر بچه ها معمولا دیر صحبت میکنن دختر اول من زود حرف اومد با اینکه زیادتر شاهد بحث ما بود ولی کوچیکه فقط چندکلمه میگه به ژنتیکیه پسر دختر عموم تا ۵سال حرفاش نامفهوم بود دکتر بهش گفته بود اگه چند کلمه میگه مشکلی نداره الان ۷سالشه و اوکیه رفت مهد خوب شد

بچه ها به هیچ عنوان یادشون نمیره  من خودم تجربه کردم  چند سال پیش دخترم کوچیک بود پیش دب ...

منم فشار روم زیاده تنهام غریبم توشهر بچمم همش تنهاست همش میبرم پارک از عیدم میزارم مهد همش تنهام خیلی سخته وقتی کلی فشار رومه چکارکنم دست خودم نبود

عزیزم نگران نباش برای همه پیش میاد اینم اتفاقیه که افتاده،منم تجربه کردم الان دخترم ۶سالشه اصلا نگرا ...

گفتاردرمانی بردم گفت پسرت عالیه ماشالله هیچیش نیست نگران نباش دیروزود داره دیگه هم جایش نبر ولی الان ۴ماه میگذره به نظر شما اگه بخوام دکتر ببرم چه دکتری باید ببرم روانشناس یا مغز و اعصاب یا اطفال 

منم فشار روم زیاده تنهام غریبم توشهر بچمم همش تنهاست همش میبرم پارک از عیدم میزارم مهد همش تنهام خیل ...

حالا که اتفاقی نیوفتاده اینقدر خودخوری میکنی

بچه ات هنوز کوچیکه خیلی مونده تا حرف زدن یاد بگیره نمیخواد زیاد بترسی . خدایی نکرده اگه میخواست زبون باز نکنه که همینا هم نمی‌گفت

بعضی بچه ها کلا دیرتر شروع به حرف زدن میکنن .زیاد نگران این چیزا نباش

هیچ وقت جلوش در مورد دعوای اون روز حرف نزن شاید کم کم فراموشش کرد

نه اصلا اون بفکر بازی و شیطنت و این چیزاست من خودم ناراحتم فقط بخاطر اینکه نکنه بخاطر دعوا زبان بسته شده