2777
2789
عنوان

دعوا جلو بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 27 پست
حالا که اتفاقی نیوفتاده اینقدر خودخوری میکنی بچه ات هنوز کوچیکه خیلی مونده تا حرف زدن یاد بگیره نمی ...

کاش مثل شما تو شهرمون داشتم باهاش دوستی میکردم خدا دلتو اروم کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خبلی زیاد ریز بین و همه چی رو متوجه میشن کاملا

دختر من یه روز بعد دعوای شدید من و شوهرم لکنت گرفت البته من شوهرم خیلی عصبانی میشه و دیگه ول کن نیست اگه عصبانی شه.... یه جا خوندم مغز بچه ای که شاهد دعوای شدید والدینش بوده مثل مغز سربازی که از جنگ برگشته اینقدر تاثیر داره اما برای خیلی ها این مساله پیش اومده

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
گفتاردرمانی بردم گفت پسرت عالیه ماشالله هیچیش نیست نگران نباش دیروزود داره دیگه هم جایش نبر ولی الان ...

گفتار درمانی باید ببری ولی بنظر منم فقط نگرانی مطمعن باش اوکی میشه 

نه فک نکنم واسه اون باشه الانم عذاب وجدان و بزار کنار و آفرین به کارت ادامه بده و فقط جلوش توب باشید الان فراموشش میشه ولی اگه ادامه دار باشه خیلی اذیت میشه الان بنده بیماری روان دارم و پیش روانشناس میرم چرا چونکه بچه که بودم همیشه دعوا دیدم آخر بابا مامانم طلاق گرفتن از مامانم که همه دنیام بود متنفر شدم و الانم پر محدودیتم از طرف بابام و کلا مشکل روان دارم و قرص میخورم اینا رم نگفتم عذاب وجدان بگیری گفتم ک بدونی بچه الان چیزیش نمیشه ولی اصلااااااا ادامه نده حتی ی بحث کوچیک جلوش

دعوا جلوي بچه هم ايراد داره هم گاهي براي رشد و تربيتش لازمه

دعوايي كه بخاطر اختلاف نظره و جدي نيست بدم نيست تا بچه ياد بگيره نظرش رو بگه سر حقش بمونه كوتاه نياد و نترسه و درضمن خيلي پاستوريزه نباشه چون وارد جامعه كه بشه ديگه از اين خبرا نيست و شوكه ميشه

هميشه هم دعوت نكردن و يا سكوت كردن خوب نيست، من هميشه سكوت كردم منتهي ظاهرا ببخشيد ر ي د م توي تربيت بچم چون شنيدم اين هرگز توي مدرسه با كسي دعوا نميكنه!!!!!! مشاور هم گفت اشتباه كردي، سكوت در صورتي خوبه كه با سكوت شما همسرت آروم شه كه نشده! 

منتهي دعوايي كه بخاطر مشكلات زناشويي باشه يك بار دو بار نباشه هميشگي باشه نابود ميكنه بچه رو، عزت نفسش از بين ميره، خجالتب ميشه، مهرطلب ميشه

منتهي شما ميگي فقط يكبار بوده

با يكبار طوري نميشه نميگم فراموش ميكنه نه 

منتهي اونقدري كه شما ميترسي مخرب نيست

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
نه اصلا اون بفکر بازی و شیطنت و این چیزاست من خودم ناراحتم فقط بخاطر اینکه نکنه بخاطر دعوا زبان بسته ...

بخدا برا همه پیش میاد خفیف تر یا شدیدتر یکی شاهد دعوا یکی تصادف یکی عزا یکی جدای وطلاق و... نگران نباش به زودی صحبت میکنه البته همه مامانا حساسند  

یه بار ما دعوامون شد دخترم دستشو گذاشت رو گوشش شروع کرد بلند بلند خندیدن ۴ سالش بود اون موقع انقد ترسیدیم شوهرم ر ی د ه بود به خودش دیگه از اون موقع یک بارم پیش نیومده پیشش دعوا کنیم