2777
2789
عنوان

بابام جلو شوهرم بهم گفت جن...ده:)

25579 بازدید | 384 پست

تازه ی هفته هم نشده عقد کردم بعد ۶سال با طرفم

امروز وقت بمیادستان داشتم ک ببینم واسه انسداد روده میگه عمل یا با دارو!دیدم بابای بی همه چیزم میگه بمیر و از بس دا...دی اینطوری شدی و....!

جلو شوهرم میگف گفتم خجالت بکش عوضی مگه من مثل توام منو جلوی شوهرمممممممم کتک میزد برگشته ب شوهرم میگه این به صدنفر داد...ه با صدنفر گرفتمش طلاقش بده

وای هی میگم سجاد بقران دروغ میگه سجاد باور نکن:)

میخوام خودمو بکشم:)دیگه تموم

دیگه نمیتونم ادامه بدم

دیگه نمیکشمممممممم زندگی کنم نمیتونم

هر آنچه که ذهن بتواند به آن فکر کند!قابل دست یافتن است🤍🌻

واقعیه؟؟؟؟؟؟

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوزم بهش میگی بابا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

چرا اینطوری گفت ، مگ بابات دشمنته

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

واقعا؟؟

شوهرت چیکار کرد

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم