2777
2789
عنوان

ب.کارت

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 33 پست
چرا دعوا

اخه خانومای نینی سایتی یا طرفدار ۱۰۰ درصدی بکارتن یا مخالف ۱۰۰ درصدی بکارت😍😂

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  

ن بابا ازاد بیمه بکارت شمارو گردن نمیگیرع😞

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

👌🏻🤣 الان یه عده میگن قبول نداریم اصلا همچین چیزی وجود نداره  یه عده میگن نه این روشن فکر ب ...

دقیقا این وسط یا مذهبی خشک میشی یا روشنفکر فمینیست🤣

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
👌🏻🤣 الان یه عده میگن قبول نداریم اصلا همچین چیزی وجود نداره  یه عده میگن نه این روشن فکر ب ...

فک کنم دیگه کاربرا هم خسته شدن

خیلی وقته راجبش بحثی نبوده یا اینکه من ندیدم !!

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

وقتی خانوما خودتون واسه خودتون‌ ارزش قائل نمیشین  انتظار نداشته باشین ک دیگران براتون‌ ارزش قائل بشن

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه

برم چی بگم ؟  گواهی مبدع ؟

اره بگو اومدم برا گواهی بکارت

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
دقیقا این وسط یا مذهبی خشک میشی یا روشنفکر فمینیست🤣

واقعا👌🏻🤭🤦🏻‍♀️🥴

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

خیلی از دخترا قبل ازدواج بکارت ندارن خب این خیلی چیز جالبی نیست

ولی به نظرم خیلی خوب میشد متوجه شد مردا رابطه داشتن یا نه که در اینصورت خانوما هم معاینه بشن

کاربری دست دو نفره )
فک کنم دیگه کاربرا هم خسته شدن خیلی وقته راجبش بحثی نبوده یا اینکه من ندیدم !!

پس گوش شیطون کر داریم درست میشیم کم کم😅😌🤭

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

تا جایی ک یادمه فقط گواهی سلامت از طرف پزشکی قانونی معتبره که اونم نمی‌دونم هزینش چجوریه و چه مدارکی میخواد 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
وقتی خانوما خودتون واسه خودتون‌ ارزش قائل نمیشین  انتظار نداشته باشین ک دیگران براتون‌ ارزش قائ ...

اگه بکارت پسرا قابل اثبات بود همین شماها، اولین نفر بودید ک از اقایون درخواست گواهی میکردین

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

پس گوش شیطون کر داریم درست میشیم کم کم😅😌🤭

اره😄

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜