2777
2789

سلام

ی پیجی تو اینستا هست به اسم مهسا فرهادیان که عکس قبل و بعد موهاشو گذاشته و پکیج میفروشه برای پرپشتی

کسی هست که گرفته باشه ؟ چطوریه؟ آخه قیمتشم بالاس :-(

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نهال بچه ها گروه زدن برا ریزش مو خواستی بگو لینکشو بدم بهت

عزیزم،من کاربر جدیدم.منم همین مشکلو دارم.البته برای رفعش دارم یه کارایی انجام میدم اما میخوام از تجربیات بقیه هم استفاده کنم.میشه لینکو برای منم بفرستی؟

اره عزیزم میشه بگی شما چ کارایی کردی ک برات موثر بوده

من طبق توصیه یکی از کاربرا با پیج رها و نیکا اشنا شدم و حدود پنج ماهی هست رسیدگی میکنم.الگوی ریزشم آندروژنیک بود و ده سالی هست که دچار ریزش شدم.

اول سبک زندگیمو دارم درست میکنم.یعنی ورزش و خواب شبمو درست کردم.قبلا شب نمیخوابیدم و فهمیدم همین خیلی توی ریزش مو تاثیرداره.

قندو شیرینی مصنوعی و سردیجات رو به حداقل رسوندم.

مکمل مصرف میکنم.قرص پریوتین، روزی دوتا و زینک و ویتامین.

شامپوی گیاهی استفاده میکنم.

قبل حمام یه عصاره رویش مو توی پیج نیکا بود،درست کردم و روی سرم میزنم ،ماساژ میدم و بعد۲ساعت میرم حمام.اخرحمام هم جوشونده رزماری و دم اسب روی سرم میزنم.

تازگیا هم کناراینا،ماسک حنا و سدر و جفت و جوشانده رزماری استفاده میکنم.خداروشکر ریزش موهام قطع شده،رویش مجدد هم داشتم اما هنوز کوچولوان.

چیزی که فهمیدم ،اینه که درمان ریزش موی هورمونی خیلی زمان بره و حوصله میخواد.

امیدداشته باشیم و تداوم بدیم،خداهم کمک میکنه و حتما نتیجه میگیریم ان شالله

انشالله به راحتی نتیجه عالی بگیرم شما کف سرت هم خالی بود ؟ الان کامل پرشده؟

ان شاالله.بله.دیگه بعد ده سال،خیلی خالی شده بود.کف سرم پیداس اما می بینم که داره بهتر میشه.توکل به خدا

لینک رو بفرست گلم