2777
2789

یا مثلا وقتی ازش راجب پسری ک مزاحمت شده میپرسی فقط میپرسی میشناسی؟ اون بگه پیداش میکنم بعد ک ساعت ۵ غروب چن روز بعد بهش پیم دادی با اینکه میدونی همش تو گوشیه جوابتو نده تا راس ساعت ۱۲ شب و بعد ک امیدوار شی جواب پیام بعدیتو کلا نده.....تور توری بزنه😂😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یا مثلا وقتی ازش راجب پسری ک مزاحمت شده میپرسی فقط میپرسی میشناسی؟ اون بگه پیداش میکنم بعد ک ساعت ۵ ...

بهتره دنبال اینطور ادما نباشی .شمارت بزار الکی خودتو بخاطر هر آدمی درگیر نکن

یا مثلا وقتی ازش راجب پسری ک مزاحمت شده میپرسی فقط میپرسی میشناسی؟ اون بگه پیداش میکنم بعد ک ساعت ۵ ...

بعد وقتی اینکارو کرد عصابم خورد شد طرف فامیله ی روز بهش گفتم چرا جواب ندادی گف من همیشه جواب پیامارو نصفه میدم گفتم دیوونه ای؟ گف آره😐داش از خجالت آب میشد ینی هی سرشو می‌کرد تو گوشی بعد میاور بالا زل میزد بعد یکم پرسید که فهمیدی کیه و اینا و بعد پشدم رفتم بعد دیگ هییییچ نگف راجب اون موضوع 

بعد وقتی اینکارو کرد عصابم خورد شد طرف فامیله ی روز بهش گفتم چرا جواب ندادی گف من همیشه جواب پیامارو ...

گاهی سعی میکنه خودشو ثابت کنه راجب خودش حرف میزنه گاهی ب طور خیلی عجیبی روبه روم میشینه گاهی پشت میکنه اصن نمیشه فهمید چی میخواد چ فکری میکنه و اینا