2777
2789

عزیزم خیلی راحته مخصوصا واسه خانما ، برو تامین اجتماعی و بیمه دختران و زنان خانه دار رد کن . حتی توی سایت هم میتونی ثبتنام کنی غیر حضوری .

اصلا بیمه های خصوصی پولتو نده که اگه ورشکسته بشن یا اختلاصی رخ بده این وسط ، کل پولت به فنا میره .

حداقل تامین اجتماعی میدونی که دولتی هست !

بیمه ۱۲ . ۱۴ . ۱۸ درصد داره ، من دوازده درصد واریز میکنم با ماهی ۵۰۰ و خورده ای ... اگه درصدای بالاتر انتخاب کنی خیلی بیشتر باید پول بدی که به صرفه نیست واقعا ...

حتما خودتو بیمه کن ، پول بیاد دستت ۱۳ سال دیگه یا ۲۰ سال دیگه بهتر از اینکه هیچی نباشه 

یچیز‌ دیگه یادم رفت فقط زیر سن ۵۰ سال میتونی ثبتنام کنی ، اگه بالای پنجاه هستی امکان ثبتنام نیست .

شرایط خاصی نداره 

شناسنامه و کارت ملی و یه شماره که بنام خودت هست ببر ، سریع برات ثبتنام میکنن . بعدش هرماه وارد سایت میشی و پولتو واریز میکنی اینترنتی .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هر بیمه ای صلاح میدونی رد کن ‌ . اما این باور غلطه ک اگر بیمه خصوصی رد کردی دیگه ب پولت نمیرسی چون تمامی بیمه ها زیر نظر بیمه مرکزی دولتی هستن و اگر ورشکسته بشن و اختلاس کنن بیمه مرکزی جبران میکنه .‌

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
یچیز‌ دیگه یادم رفت فقط زیر سن ۵۰ سال میتونی ثبتنام کنی ، اگه بالای پنجاه هستی امکان ثبتنام نیست . ...

خوب بعد چی میشه ؟؟ 

شما بیمه زنان خانه دار هستی ؟؟

بعد ماهانه پرداخت میکنن حقوق بازنشستگی ؟؟ 

درمانی هم داره ؟؟

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
عزیزم هر بیمه ای صلاح میدونی رد کن ‌ . اما این باور غلطه ک اگر بیمه خصوصی رد کردی دیگه ب پولت نمیرسی ...

عزیزم من طبق تجربه ای که اتفاق افتاد گفتم ؛ مادر من ۳ سال بیمه خصوصی رد کرد و وقتی خواست پولشو پس بده نصف پولشو ندادن اصلا  بعد ۶ سال پیام دادن که باقی پولتون بگیرید . چون خودمون سر این بیمه ها رکب خوردیم گفتم . در غیر این صورت که هرکس صلاح میدونه باید انجام بده قطعا 💓

عزیزم من طبق تجربه ای که اتفاق افتاد گفتم ؛ مادر من ۳ سال بیمه خصوصی رد کرد و وقتی خواست پولشو پس بد ...

زیر پنج سال اینطوره . چون ۲۵ درصد پول بیمه میره برای بیمه مرکزی . واسه همون قضیه جبران ...... بعد از ۵ سال پولتون رو با سود میدادن

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
خوب بعد چی میشه ؟؟  شما بیمه زنان خانه دار هستی ؟؟ بعد ماهانه پرداخت میکنن حقوق بازنشستگی ؟؟& ...

شما برحسب توانتون ۱۰ یا ۲۰ یا ۳۰ سال پول واریز میکنید و میتونید بازنشسته بشید .

بله من بیمه زنان هستم خودم ۲۲ سالمه و دوسال سابقه بیمه پردازی دارم ؛ مادرم بازنشسته شدن با ۱۵ سال سابقه و دارن سه تومن و اینا پول دریافت میکنن . اگه پدرتون یا همسرتون بیمه هستن که شما خودتون شامل بیمه میشید ناخودآگاه ، اگم که نباشن بازم ربطی نداره ؛ بیمه درمانی در هرصورت شاملش هست و هر ۶ ماه یکبار باید برید تمدید کنید .

خوب بعد چی میشه ؟؟  شما بیمه زنان خانه دار هستی ؟؟ بعد ماهانه پرداخت میکنن حقوق بازنشستگی ؟؟& ...

بله عزیزم اگه شما ده سال پول واریز کرده باشید هر هرچند سالی ، بعدش درخواست بازنشتگی میدید و بعد از اون هر ماه پولتون واریز میشه .

شما برحسب توانتون ۱۰ یا ۲۰ یا ۳۰ سال پول واریز میکنید و میتونید بازنشسته بشید . بله من بیمه زنان هس ...

مرسی عزیزم از توضیحاتتون 

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
عزیزم خیلی راحته مخصوصا واسه خانما ، برو تامین اجتماعی و بیمه دختران و زنان خانه دار رد کن . حتی توی ...

عزیزم خیلی ممنونم بابت توضیحات کاملت... لطف کردی.

من فکرمیکردم حتما باید ۳۰ سال رد کنیم. 

یک سوال:  از همون اول باید تعداد سالهایی که میخوایم پرداخت کنیم رو مشخص کنیم؟

عزیزم خیلی ممنونم بابت توضیحات کاملت... لطف کردی. من فکرمیکردم حتما باید ۳۰ سال رد کنیم.  یک ...

نه لازم نیست ۳۰ سال ریخت به حساب ، ولی خب قطعا شما ۳۰ سال بریزید به حساب پول کامل تامین اجتماعی دریافت میکنید و هرچقدر تعداد سالها پایین باشه کمتر پول دریافت میکنید طبعا ؛ نه لازم به قرار داد نیست ، یعنی اینجوری نیست که برید بگید من ۳۰ سال میریزم به حساب یا ۲۰ سال یا هر عددی ...

هر موقع خواستید میتونید درخواست بازنشتگی بدید ، ولی حداقلش سعی کنید ۱۰ سالی یا ۱۵ سالی بریزید به حساب تا وقتی بازنشسته شدید پول نسبتا خوبی براتون واریز بشه و ارزششو داشته باشه .

ببخشید عزیزم یسوالی شخصی میپرسم ؛ شما چند سالتون هست در حال حاضر ?