بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیخام پزشک بی سوادی باشم ولی نمیخام هم تک بعدی باشم از طرفی میترسم برم سمت زیست و این ...
عزیزم مثلا معلدل ب شدن نشون از بیسوادی نیس
دیگه خودت بیشتر درجریان سختی درسایی ، به هر حال باید وارد یک کاری بشی به نظر من بهترین کار یا داروخونس یا دستیاد دندون پزشک یا دستیار این پزشکای زیباییه
کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸 به نام زن زندگی آزادی. دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم. بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید
کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸 به نام زن زندگی آزادی. دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم. بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید
یک دانشگاهو بگی عزیزم حدلقل ۴۰ تا ترم اولی داره چجوری میفهمن تو کدومی (تازه گروهبندی هم هستید که)
هرجور راحتی گلم❤