2777
2789
عنوان

مادرم

271 بازدید | 19 پست

دوستای گلم سلام 

تاپیک قبلی هم گفته بودم مادرم حالش خوب نیست عزیزان مادرم تموم دارو ندارمیک هفته هست که به خاک سپردمیش  عاجزانه ازتون میخام برای مادرم یک فاتحه بخونید انشالله خدا نگهدار همه پدر و مادرا باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روحشان شاد و یادشان گرامی خدا به دلت صبر و قرار بده الهی

قربونت عزیزم ولی داغ پدر و مادر خیلی سخته انشالله فکرشو نمی کردم  اینقدر ناتوان باشم خدا انشالله همه پدر و مادرا سلامت باشن ❤🌷❤

خدا رحمتشون کنه عزیزم خیلی ناراحت شدم 

داغ مادر خیلی سخته😔😔😔😔

خوندم واسشون 

روحشون قرین رحمت🥀

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
روحش شاد ،شما هم برا خواهرم ،بابام و مادربزگم که همه چند ماهه فوت شدن فاتحه بخونید 

خوندم عزیزم . واااای چه داغ سنگینی چند تا عزیزبه یکباره از دست دادن خیلی خیلی سخته خدا انشالله بهتون صبر بده

امروز میرم بیمارستان ای سی یو تختی که مادرم خوابیده بود و جون داد رو میخام از دور ببینم خدایا دلم برا مادرم خیلی تنگ شده نمیدونم به کجا برم به کی بگم دردمو نمیدونم چگونه تحمل کنم این مصیبت رو فقط  با اشک برای شما دوستای مجازیم می نویسم شما شایدکمی دردم کم بشه و عقده های دلم خالی