این روزا خیلی فشار رومه شوهرم بعد یه سال عقد رفت سرکار دانشجو بود تا حالا الان تازه ماهی ده تومن درمیاره هنوز اولین خقوقشو نگرفته قراره بعد از ظهرها هم کار کنه ولی فعلا میگه شرایطش نیست آدم دست و دلبازیه وقتی پول داشته باشه خرج میکنه خدایی دلشوره دارم نکنه در همین حد بمونه دندانپزشک تعهدی هست ش جایی ک افتاده دور از شهره نمیتونه بره درمانگاه میگه یکم وایسم همین ده تومنو بگیرم یهو ماشین تو مسیر شهر خراب شد پول دستم باشه بنظرم بهانه نیست واسه کارنکردنش نظر شما چیه؟این یه سال عقد همه مناسبت ها براش چیزی خریدم اونم متقابلاً جبران کرده گاها کمتر الان نگران درامدشم هیچ جا نتونستیم دوتایی بریم همش ور دل خانوادش بودم گاها میگه پول نداشتم وگرنه دوتایی خیلی جا ها میرفتیم آدم دروغ گویی نیس بنظرتون درست میشه کم کم؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مردم،تکه تکه شدم،زجر کشیدم،جان دادم تا گذشت یه شبایی بود فقط خدا میدونه چطوری گذشت ولی گذشت....
در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترکیک جرقه میتونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»