2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 145 پست
ممنون خواهر 🙏😍  تا اخر دی ماه روان و اقتصادو جامعه و عربی و فلسفه منطق رو کامل میبندم  ...

البته من برادرم😅

نا امیدی گناه کبیره اس 

امیدت بخدا باشه تا الان خوب خوندی ولی نباید ول کنی و با قدرت ادامه بدی

...

اره  میگم مشاور گرفته بودی؟ منطقه چندبودی

من بله مشاور داشتم منطقه دو

Mehrdokht_gift هم گیفت کودک داریم هم عقد و عروسی ممنون میشم سر بزنین و ازم حمایت کنین حتی با یه لایک و فالو هم خوشحال میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالی من ترازم ی کوچولو از شما بیشتر بود  ولی خب ناامید نمیشم امسال حتما قبول میشم  دبیری ...

بله مثلا دبیری مشاوره باید میرفتی ۴ سال اردبیل درس میخوندی یا تارخ جغرافی توی کرج بود فک کنم،دبیری ادبیات که دیگه نگم برات افتاده بود تو سنندج

...

من هرچی مشاور گرفتم اصلا تغییری نکردم از شهرخودتون بود یا..  فیلم کنکوری ام میدیدی؟!

بله حضوری میرفتم فقط فیلمای حنیف عظیمی زیست میدیم که خیلی هم راضی بودم مخصوصا دوره نکته و تست

Mehrdokht_gift هم گیفت کودک داریم هم عقد و عروسی ممنون میشم سر بزنین و ازم حمایت کنین حتی با یه لایک و فالو هم خوشحال میشم

بله حضوری میرفتم فقط فیلمای حنیف عظیمی زیست میدیم که خیلی هم راضی بودم مخصوصا دوره نکته و تست

اها

من با وجود مدرسه واقعا نمیدونم چیکار کنم ساعت مطالعه ای برام نمیمونه😔 

الله
منم همینو میگفتم ،آدم قبول شه مهم نیس کجا باشه😅 شاید امسال تو دفترچه انتخاب رشته محل تحصیل عوض شده ...

ان شاءالله هرچی خیره ...سال قبل منطقه ما حتی ی دونه دبیری هم نمی‌خواست فقط ۳ تا ابتدایی خیلی زوره واقعا کاش امسال لاقل دبیری باشه تو لیست😭😥

اها  من با وجود مدرسه واقعا نمیدونم چیکار کنم ساعت مطالعه ای برام نمیمونه😔

خب من مدرسه نمیرفتم ولی خب با مدرسه هم میشه۶-۸ساعت خوند