2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 145 پست
بنظرت کسی که تا اخر دی ماه روانشناسی اقتصاد جامعه شناسی رو فیکس با هدف هفتاد درصد عربی رو هدف پنجاه ...

اگه هی به این فک کنی که قبول میشم یا نمیشم ذهنت درگیر میشه 

فقط همه تلاشتو بکن که بعد اعلام نتایج نگی که ای کاش بیشتر میخوندم،بجاش بگی که من همه کاری که میتونستمو انجام دادم  نتیجه دست خداس.

فقط اینو بدون که خدا هیچ بنده ای رو بدون مزد و پاداش نمیزاره.

درصداتم خوبه سعی کن فنونو زیاد بزنی و بقیه درسا رو هم هر چقدر که میتونی بزن نزار صفر بمونه.

معدل کتبی هم امسال مهمه ،سعی کن امتحانای کتبی رو خوب بدی

...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

توصیه ای حرفی سخنی؟🥺😂

گوشیتو بزار کنار

تست زیاد بزن

نهایی و جدی بگیر

ساعت مطالعتو ببر بالا 

Mehrdokht_gift هم گیفت کودک داریم هم عقد و عروسی ممنون میشم سر بزنین و ازم حمایت کنین حتی با یه لایک و فالو هم خوشحال میشم

نمیگم از صفر شروع کردم پایم متوسط بود ولی بعد کنکور دی که خوب نداد جدی ادامه دادم تقریبا هر روز ۱۰سا ...

واقعا آفرین تویی ۴ ماه بنظرم عالیه پزشکی اوردی اخه خیلیا میگن برا پزشکی باید ۲ سال بخونی

واقعا آفرین تویی ۴ ماه بنظرم عالیه پزشکی اوردی اخه خیلیا میگن برا پزشکی باید ۲ سال بخونی

بستیگ به ادمش داره بستگی داره کیفت درس خوندت چطور باشه ولی هیچی نشد نداره 

Mehrdokht_gift هم گیفت کودک داریم هم عقد و عروسی ممنون میشم سر بزنین و ازم حمایت کنین حتی با یه لایک و فالو هم خوشحال میشم

اگه هی به این فک کنی که قبول میشم یا نمیشم ذهنت درگیر میشه  فقط همه تلاشتو بکن که بعد اعلام نت ...

ممنون خواهر 🙏😍 

تا اخر دی ماه روان و اقتصادو جامعه و عربی و فلسفه منطق رو کامل میبندم 

ماه های مونده اونارو مرور میکنم و فنون و تاریخ جغرافی و ریاضیم میخونم 

ولی خیلی ناامیدم 

من همیشه شاگرد اول مدرسه میشدم اما تو کنکور تجربی شکست خوردم الان انسانی شرکت میکنم خدا کنه این مسیر حداقل برام درست باشه و نتیجه بگیرم 

توکلم فقط به خدا هست 🥺

وای گفتی ساعت مطالعه من 24ساعته رو کتابم😔💔

ساعت مطالعه خالص باید باشه یعنی فقط درس بخونی 

من رتبم ۲۰ هزار  منطقه ۳ بود یادمه ۱۴۵ تا کد رشته فرهنگیان زدم حتی استثنایی هم زدم ولی حتی دعو ...

منم منطقه ۳بودم 

تفاوت تو جنسیته آخه دخترا چون رقابت بیشتره بینشون بخاطر همین 

...

رتبه۲۴۰۰۰ تراز۶۷۰۰

عالی من ترازم ی کوچولو از شما بیشتر بود 

ولی خب ناامید نمیشم امسال حتما قبول میشم 

دبیری ادبیات خیلی دوست دارم دعا کنید

ببخشیدا ی سوال دیگ شاید شما جوابش بدونید 

منم تبریزم بعد شنیدم ک برا بعضی از دبیری ها خود تبریز دانشجو نمی پذیره باید بری شهر دیگ 

درسته ؟؟؟؟