2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 145 پست
منم پارسال مثل شما کنکوری بودم ولی الان بیدارم دارم برای امتحان رشته مورد علاقم میخونم.تقریبا هم بعد ...

ینی از ته دل دارم بهت میگم خشبحالت. موفق باشی عزیزم

حتما حتما دعام کن

پس توام زمان زیادی نداشتی و قبول شدی

شکر خدا 

این حرفارو میشنوم امید پیدا میکنم حالم خوب میشه مرسی ازت🥺

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ینی از ته دل دارم بهت میگم خشبحالت. موفق باشی عزیزم حتما حتما دعام کن پس توام زمان زیادی نداشتی و ...

حتما هیچی نشد نداره از الان با ساعت مطالعه حداقل ۱۰-۱۲ساعت بخونی به زیر هزار باید فکر کنی

Mehrdokht_gift هم گیفت کودک داریم هم عقد و عروسی ممنون میشم سر بزنین و ازم حمایت کنین حتی با یه لایک و فالو هم خوشحال میشم

البته من رتبم ۲۴۰۰۰شده بود ولی با این حال نا امید نشدم و تو انتاخب رشتم ۱۳۰ تا کد فرهنگیانو زدم شکر ...

من رتبم ۲۰ هزار  منطقه ۳ بود یادمه ۱۴۵ تا کد رشته فرهنگیان زدم حتی استثنایی هم زدم

ولی حتی دعوت نشدم مصاحبه:)

اره من دوس دارم ۳ هزار پایین تر بیارم  ولی خب میگم ۶هزار و۷ هزارکافیه برا قبولی فرهنگیان بخاطر ...

بستگی داره به رشته ایی که میخوای و ظرفیت شهرت 

مثلا ممکنه بگن ظرفیت امسال کلا ۳۱ هزار نفره 

بعد از یه شهر هزار نفر بگیرن و از یه جای دیگه فقط ۲۰ نفر

برا همین بهت میگم چون دیدم 

ییی‌توی چن ماه پزشکی اوردید؟

نمیگم از صفر شروع کردم پایم متوسط بود ولی بعد کنکور دی که خوب نداد جدی ادامه دادم تقریبا هر روز ۱۰ساعت مطالعه داشتم(۴ماه اینا)

Mehrdokht_gift هم گیفت کودک داریم هم عقد و عروسی ممنون میشم سر بزنین و ازم حمایت کنین حتی با یه لایک و فالو هم خوشحال میشم