2777
2789
عنوان

حس ششمی عزیز ورود کن به تاپیک من🤣

130 بازدید | 30 پست

من با کی ازدواج میکنم؟

کی ازدواج میکنم؟

آقا م حسش به من چیه

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

لایک

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋

احمد ، محمد ، از ازدواج تون سه ما گذشته

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احمد ، محمد ، از ازدواج تون سه ما گذشته

من مجردم هنوز نگذشته🤣

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

من مجردم هنوز نگذشته🤣

سه ماه پیش آشنایی داشتید

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
متولد چ ماهی هستم؟

آذر

دوستت داره

باهاش ازدواج میکنم؟

من مجردم هنوز نگذشته🤣

تو اون تاپیک تو واسه من گفتی خودت 😐اینجا خودت می‌پرسی ع بقیه🤦

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

به منم بگو حس طرفم به من چیه ؟؟؟ فکر میکنه ؟؟؟

نهن

تو اون تاپیک تو واسه من گفتی خودت 😐اینجا خودت می‌پرسی ع بقیه🤦

ادم واسه خودش که نمیتونه بگه