2777
2789
عنوان

چی میزنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 23 پست
منم شام نخوردم 😂

بخدا معدم خالیه دارم هذیون میگم 😂😂

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخدا معدم خالیه دارم هذیون میگم 😂😂

پس بگووو امشب چه خبره سایت 😂

نصف نی نی سایت شام نخوردن نصفشونم... 😂😂

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

پس بگووو امشب چه خبره سایت 😂 نصف نی نی سایت شام نخوردن نصفشونم... 😂😂

والا من از غصه آب از گلوم پایین نمیره 

با شوهرم حرف شد دو شب داغونم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

والا من از غصه آب از گلوم پایین نمیره  با شوهرم حرف شد دو شب داغونم

عزیزممم 🥺🫂

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

وای دختر خیلی خوبییییی خاستم بهت بگم تاپیک ترکید

ابنکه گفتی میشستی غیبت همسایه روگوش میکردی

یاثدای تلویزیون خودت قطع میکردی ازاون گوش میکردی😂😂😂

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
وای دختر خیلی خوبییییی خاستم بهت بگم تاپیک ترکید ابنکه گفتی میشستی غیبت همسایه روگوش میکردی یاثدای ...

خخخخ آره 😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792