2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان من ۱۹سالمه کلاس خصوصی بردارم میتونم در حد خوب بزنم با تمرین زیاد؟ چندسال برای شما طول کشید حدودا؟ بعد ما تو اطرافیان همه ۷ـ۸ ساله هستن میرن کلاس (که دمشونم گرم) حس میکنم یکم دیره برام😅

چند وقته میره ؟

چهار سال شد به نظرم ولی خیلی تمرین میکرد عید رفتم خونشون کلی برامون پیانو زد لذت بردیم

دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙

چهار سال شد به نظرم ولی خیلی تمرین میکرد عید رفتم خونشون کلی برامون پیانو زد لذت بردیم

آفرین بهش

بی زحمت اگه میشه سوال منو ازش بپرس

میشه ؟ همین که با تمرین و کلاس منظم چقدر تو یکسال پیشرفت میکنم

آفرین بهش بی زحمت اگه میشه سوال منو ازش بپرسمیشه ؟ همین که با تمرین و کلاس منظم چقدر تو یکسال پیشرفت ...

تو ی هفته چند جلسه میری

دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙

من پیانو میزنم ۴۳ سالمه اموزش هم میدم.

۳۹ سالگی شروع کردم

هر چی بیشتر وقت بزاری برا تمرین قطعا بیشتر پیشرفت میکنی. اصلا ربطی به سن و سال نداره

اصلا برات مهم نباشه اهنگ بزنی مهم تکنیکه یاد بگیری. استادی که فقط قطعه میده که تمرین کنی به درد نمیخوره. برو پیش کسی که تکنیکی کار میکنه . اتود میزنه و اصولی پیش میره.

یه کتاب هم هست به تام ماجرا جویی های پیانو ببین تو شهرتون مدوم استاد این کتاب رو کار میکنه کتاب نسبتا کاملیه.

فقط خوب تمرین کن

من پیانو میزنم ۴۳ سالمه اموزش هم میدم.۳۹ سالگی شروع کردم هر چی بیشتر وقت بزاری برا تمرین قطعا بیشتر ...

وای شما الگوی منی 🥹

من تازگیا ۲۶ شدم ناراحت بودم فکر میکردم دیره

واقعا تو چهارسال استاد شدین؟؟ خیلی خوبههه

شما چقدر تو روز تمرین میکردین هر روز تمرین میگردین ؟

بعد چند وقت به حد متوسط رسیدید و دیگه مبتدی نبودین؟

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز