نمیـدوونم_چی_بزارمـ مدیر عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19170 عنوان چی میزنید؟ | مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 23 پست خدایی امشب همه دارن چی میزنن 🤣بگید منم بزنم 😂🤤 #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲 1402/10/18 | 01:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59968 منم شام نخوردم 😂 بخدا معدم خالیه دارم هذیون میگم 😂😂 از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
نمیـدوونم_چی_بزارمـ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19170 ق ل یون و۱کتری چای قلیونو بده من چایی برا تو 😂 #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
نمیـدوونم_چی_بزارمـ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19170 بخدا معدم خالیه دارم هذیون میگم 😂😂 پس بگووو امشب چه خبره سایت 😂نصف نی نی سایت شام نخوردن نصفشونم... 😂😂 #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
الی۷۷۲۴۱ عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 15610 قلیونو بده من چایی برا تو 😂 🤣🤣🤣🤣بفرما...چن پک ک میزنم سرم گیج میره وباید چای نبات بخورم
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59968 پس بگووو امشب چه خبره سایت 😂 نصف نی نی سایت شام نخوردن نصفشونم... 😂😂 والا من از غصه آب از گلوم پایین نمیره با شوهرم حرف شد دو شب داغونم از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
نمیـدوونم_چی_بزارمـ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19170 والا من از غصه آب از گلوم پایین نمیره با شوهرم حرف شد دو شب داغونم عزیزممم 🥺🫂 #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
المیراخانوووووم عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11871 وای دختر خیلی خوبییییی خاستم بهت بگم تاپیک ترکیدابنکه گفتی میشستی غیبت همسایه روگوش میکردییاثدای تلویزیون خودت قطع میکردی ازاون گوش میکردی😂😂😂 وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
نمیـدوونم_چی_بزارمـ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19170 وای دختر خیلی خوبییییی خاستم بهت بگم تاپیک ترکید ابنکه گفتی میشستی غیبت همسایه روگوش میکردی یاثدای ... خخخخ آره 😂😂😂 #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
زرپرست عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 2415 ما که نمیزنیم هیچی! میخوریم !😂😂 یعنی مارو میزنن! یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مالتو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️